Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> vrtni namještaj >> Content

Kako se zaštititi Vanjski Wicker namještaj

Wicker namještaj jelijep dodatak svakom dvorištu svetišta , pružajući udobno sjedenje za vas i vaše goste . To može ostati kao funkcionalne i elegantan komad travnjak namještaja za mnogo godina , ako se pravilno zbrinuti . To nije skupo da zaštiti vanjski namještaj od pruća , to zahtijeva samo povremeni pozornost za čišćenje , dodir nježnosti i , iznad svega , to se ne smije postaviti na travnjaku samo onda se zanemaruju ili zlorabili ; je biti hospitaliziran i uživao . To je ono što vam je potrebno
Paint Srpski Sponge
kantu vode Screenshot sapuna Screenshot TARP (a)
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

pranje Wicker namještaj redovito sa sapunom i spužvicom . Napunite kantu s vodom i sapunom i obrišite sve površine . Redovito pranje će spriječiti nakupljanje plijesni i može ukloniti svu nakupljenu prašinu ili ostataka . Umivanje šiblja je ujedno i prvi korak koji trebate poduzeti prije primjene sloj boje .
2

Crijevo niz šiblja , nakon što su ga izbrisala s sapunici . Ako nemate crijevo , možete isprati kantu , napunite ga čistom vodom i ulijte vodu preko namještaja za uklanjanje sapunica i prljavština . Dopustitestolica u potpunosti .
3

Nanesite deglosser na šibe . Deglosser je dostupan na većini home- poboljšanje trgovinama . Deglosser će bolje omogućiti da se boja u skladu s šiblja površini . Slijedite upute za deglosser i ostavite ga da se osuši .
4

Obojite šiblja s otpornim na vremenske otvorenom bojom . Većina šiblja namještaj je izrađen od materijala koji se zove Rattan , koja apsorbira . Upija vlagu iz vani , a vrijeme će na kraju dovesti došiblja pogoršavati . Dodavanje sloj boje će zapečatiti šiblja i pomoći kako bi ga zaštitili od elemenata . Boju s bilo kojom metodom vam je draže , ali prskanje jenajlakši način da dobijete ujednačenu kaput preko zamršenom tkanju šibe . Pustiteboju da se potpuno osuši .
5

Pokrijte pruća namještaj s ceradom kada se očekuje nepogoda ili kada znate da ćete biti odsutni neko duže vrijeme . To će uvelike povećati vijek trajanja namještaja . Stalno kiše i sunca na namještaj , pa čak i ako je slikano , će ubrzati propadanje .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1016040937.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.