Kako napraviti vrt umjetnosti tanjure

Kada se organizira svoj ​​vrt ,nedostatak raznolikosti naći u jeftinim vrt loncima i tanjurima može biti frustrirajuće . Jedno od rješenja je da ukrasiti standardne terra cotta vrt tanjure , pomoću nekoliko osnovnih zanatskih materijala , te ih pretvoriti u lijepo ukrašenim tanjurima . Možete prilagoditi tanjure stvoriti prekrasan vrt zaslon bez trošenja mnogo novca u tom procesu . Sve od materijala koji su potrebni da bi ukrasne tanjure vrt može se kupiti u bilo kojoj trgovini umjetnosti . To je ono što vam je potrebno: Srpski Novine
Waterproof lateks bojom
kist Screenshot Ukrasne zanatskih spužve
Vruće ljepilo
vruće ljepilo pištolj Kastel ravnog stakla klikeri Srpski Srpski Show Više Upute Screenshot
1

Pokrijte radni prostor s novinama , a zatim stavite terra cotta tanjurić na novinama prema gore .
2

Paint površinu tanjurić pomoću vodootporni lateks slikati . Pokrijte tanjur pomoću jednobojnu , ili koristite više boja stvoriti uzorak ili dizajn . Pustite da se boja suši 30 minuta .
3

Dip obliku obrta spužve u vodootporne boje , i marka spužve na naslikao tanjur . Nanesite onoliko utkana oblika kao što želite, a zatim bi se omogućilo da se boja suši 30 minuta .
4

Uložite vruće ljepilo u sticku u vruće ljepilo pištolj , zatim stavite vruće ljepilo pištolj u zidnu utičnicu zagrijavati za 10 minuta .
5

iscijediti veličine graška trunka vrućim ljepilom na rubu tanjurić , i pritisnite ravna stakla mramora na vruće ljepilo trunka . Pustiteda se ohladi vruće ljepilo za dvije minute . Ponovite za vruće ljepilo ravnim kuglica oko cijelog ruba tanjura .

Unutarnji vrt Stabla

Uzgoj stabala unutar posuđuje zadovoljavajući izgled koji se ogleda u prirodi , dijelom i zbog svoje visine i građe , ali i njihove različite gaće i lišće , koje stoje razlikuje od ostalih biljaka . Unutarnji vrt stabla moraju se uzgajati u posudama

Více >