Kako napraviti glinenoj posudi Man

clay pot Čovjek jelijep način da dodate neki lik u vrtu i ponovno stare , oštećene cvijet parcele . Clay pot muškarci mogu biti izgrađeni prilično jednostavno i postavljen u bilo poza vam se sviđa . Također možete dodati interes za sadnju biljaka u nekim posudama ili davanjem Vaš gline lonac čovjeku neke dodatke . Slomljeni ili zahrđali vrtni alat su dobre za to i možete organizirati poza pokazatičovjeka koji nosi ili pomoću alata . To je ono što vam je potrebno
3 glina cvjetnih lonaca , 8 inča visok
28 glinenih cvjetnih lonaca , 4 cm visok
najlon uže Srpski električnu bušilicu Screenshot zidarstva svrdla,
zavoju otpadnog drveta
tla
puzanje biljka
Paint ( opcionalno )
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Lay 8 - inčni lonac na svojoj strani . Stavi još uz to s bazama ispiranje s drugom . Zavežite čvor veći od rupe u loncima na kraju užeta i konac konop kroz rupice na dnu posude . Kravata još jedan čvor na užetu držati baze dviju posuda blizu. Dopustite jaz između dvije posude gusta kao užetu . To će se koristiti za učvršćenje ruke kasnije .
2

Položite drugi 8 - inčni lonac na svojoj strani . Izbušite dvije rupe u suprotnim stranama lonac na pola puta između baze i vrha . Za to će vam trebati da se držite zakrivljeni komad drveta unutar lonca od površine koju bušenja. Nanesite blagi pritisak na svrdlo tijekom bušenja s zidane drill -bit .
3

Lay ovu travu pokraj lonca sužetom ponestaje njega . Postavite otvorenih krajeva dvije posude okrenuti jedni prema drugima i konac konop kroz rupu na dnu posude s rupama bušiti u njemu . Donesite rubovi posuda rumenilo se jedni protiv drugih i zavežite čvor na užetu držati lonce zajedno . To vam daje tijelo i glavu .
4

Napravite ruke i noge, odvojeno od tijela . Zavežite čvor na kraju užeta i konac konop iznutra lonca prema van . Kravata još jedan čvor na užetu držati lonac na mjestu .
5

Postavite još jedan lonac kao da ide na stog na vrhuprve . Kravata još jedan čvor na užetu i konac konop kroz rupu . Kravata još jedan čvor u odnosu na bazi ovog drugog lončanica . Napraviteprvi pot sjediti samo unutar sekunde napraviti fleksibilan zglob .
6

Pridružite šest lonce zajedno na taj način bi ruku . Pridružite još šest napraviti drugu ruku . Pridružite još dva seta osam napraviti noge .
7

Postavite tri posude koje čine tijelo i glavu sotvorenim krajem prema gore, a zatvoreni kraj okrenut prema dolje . Stavite ruke na svakoj stranipridružiti napravio dva susjedna lonac baze . Pridružite konop koja teče kroz ruke na konop koji prometuje između većih lonaca .
8

Trčanje konop kroz rupe izbušene na strani veći lonac . Ga vezati na konopcima koji se pokreću kroz noge . Postavite čovjeka u pozi . Ako je potrebno , možete držite poza zajedno s više duljina užeta . Na primjer , ako želitepot čovjek stavio ruku uz vrh klupi , možete šarka , noktiju ili vezati kraj užeta na vrhu klupi , ili ste mogli smjestiti svoju ruku da izgleda kao da je grebanje njegova glava . Napunite glavu lonac sa zemljom i posaditi puzanje biljka u njega .

Kako biste aktivirali vrtnog patuljka

vrtnog patuljka je ukrasna figura koja se može staviti među svoje cvijeće, biljke i grmlja u vrtu . Neki vrtnih patuljaka potrebna aktivacija jer upaliti noću . Ove vrste vrtnih patuljaka zahtijevaju specifične aktivacije i instalacije , u usporedbi

Více >