Najbolji načina da pokrije sjeme za hranu Zemljišta

Hrana parcele, često je pokrenuo organizacijama za očuvanje , privlače biljni i životinjski svijet te razviti zdraviji život u divljini populaciju . Ohio State University Extension ureda preporuča sadnju 1.000 četvornih metara zemljišta na hranu za svaku od 20 hektara zemljišta . To je najbolje za pronalaženje hrane parcele u susjedstvu na području od dobrog pokrića , kao što su šume rubu ili područja guste četke . Jednom zasađena , pokriti sjeme za zaštitu novih biljaka iz sumnjivih tvorba i ptica . Sjeme

Lovci sve naći korištenje hrane parcela korisnih za lovačke strategije . Sadnja pravo sjeme u pravo doba godine pomaže jelena rasti veći i zdravije . Dobra kvaliteta , obradiv tlo jeključ za atraktivne usjeva za jelena . Ako imate veliku sadnju s primjerenim kiše , biljnog djeteline na jednoj polovici terena i kukuruza na drugu polovicu . Umjesto kukuruza , mogli posaditi soju . Obje opcije pružaju ljeti i zimi hranu za srne . Zob jedobro pokriti usjeva za djeteline . Biljni zimske žitarice sa sojom kako bi se poboljšala učinkovitost parceli .
Biljke

poboljšanje domaće biljne područja s pastilne gnojiva tijekom kasne jeseni i početkom zime s 10-10 -10 gnojiva . Ovaj proces je jeftiniji od sijanje i stvara bolji prinos biljke . Poboljšanje prehrambene vrijednosti po svojoj zemlji privlači više jelena . Korištenje autohtone biljke kao naslovnici , možete sijati područje sa žitaricama i zimske - jednogodišnja zobi , kao što su pšenica i raž . Hardy zimske usjeve pomoći zadržati jelena u svom području za vrijeme lova . Deer naći lucerne poziva, tako dodajući sjemena lucerne na području biljke povećava jelena populaciju . Cultipacker može se koristiti za pokrivanje sjemena . To stvara glatku , ali čvrsto klica , pazećiplasman sjemena je plitko . Disking ne preporuča za pokrivanje sjemena jer stavlja ih previše duboko za klijanje .
Tla

Prije donošenja odluke o vrsti sjemena sijati , testirati tlo za pravilan pH od 7.0 s ispitnim tla kit . Niža razina pH će usporiti rast biljaka , što dobro iskorištenje gotovo nemoguće . Do loše kvalitete tla sa sastojcima potrebnim donijeti tlo na odgovarajuću razinu pH . Spread sjeme i bilo koristiti cultipacker ili lagano pokriti sjeme s tla povlačenjem drvo ploču preko temelja .

Specialty Smjese

Specialty sjemenske mješavine , koje se prodaju u vrtu centri , osigurati pokriće za sadnice i pernate divljači , kao što su fazani , prepelice i patke . Sjemenke sadržane u smjesama nicati u različitim vremenima ; rani klice pomoći u zaštiti preostale sjemenke iz jakih kiša i jak vjetar . Temeljite svoj ​​izbor mješavine o vrsti životinje koju želite privući , kvaliteta i klimatske tla .

Kako rastu Mini Pumpkins

Minijaturni bundeve napraviti velike ukrase za jesen . Uzgoj ih jezabavno iskustvo za početak vrtlar ili djece . Ne morate što više prostora u svom vrtu za ove male bundeve . U stvari , možete ih trenirati rasti na rešetkama ili ograde , tako da oni

Více >