Kako Pickvrt Shed

vrt prolio može bitisastavni dio dvorišta ili vrta . Ona štiti alate i opremu od vremenskih i krađe . To može služiti i kao mjesto za klijanje rane sorte hladnim i toplim sezonsko povrće . Vrt prolio trebao bitiutočište razmišljati i planirati vrt površine bez straha od štetnika i radostima . Ako stvorite vrt prolio da kaže nešto o svojoj osobnosti , to može napraviti za veliki dodatak vašem dvorištu i razgovorima . To je ono što vam je potrebno Screenshot traka mjera Screenshot Paper Screenshot olovka
Prikazati više uputa Screenshot
1

Izmjerite količinu prostora imate na raspolaganju za šupu . Izmjerite širinu , dužinu i visinu prostora s trakom mjeru . To će odrediti veličina baca iz koje možete pokupiti . Uzmi mjerenja i mjerna traka s vama u vrt prolivene trgovac i izmjerite širinu, dužinu i visinu šupama .
2

Mjera alate i opremu koju žele zadržati u vrt prolio pronaći koliko prostora morat ćete unutar šupi da ih smjestiti . Izmjerite širinu od najvećih stavki znati ako trebate jednu ili dvije vratima prolio . Izmjerite duljinu najduljeg alat da zna kako visok vaš prolio treba biti . Ako želite imati radni stol u šupi , uzeti u obzir za prostor .
3

Karta izgled vašeg šupi na komad papira . Pomoću mjerenja prostora , šupe i alata i opreme za organizaciju prolio na komad papira . Olovkom tako da možete obrisati kao i ti ići . Razmislite želite li imati prozore u šupi , a ako želite da bude izrađen od drveta, stakloplastike , plastika ili metal . Svi ovi čimbenici odrediti cijenu šupi . Osigurajte dovoljno mjesta u šupi za kretanje .
4

Pick prolio da se uklapa u dekor vašeg doma i krajolika . Vi ne želite da prolio koja će izdržati poput upale oka . Razmislite krov i oblik strukture i kako se uklapa u ukupni plan svog dvorišta . Ako želite prolio da se vodovod i električna , razmislite o kupnji onaj koji dolazi ožičeno i prije odvesti .

Kako izgraditi Drvo Zakladu za pohranu prolio

čvrst temelj jeključ za dugotrajnu pohranu prolio . Do-it -yourself home vlasnici s čvrstim stolarije vještine naći će graditi drvene temelje lakše nego kopanja , postavljanje oblika i imaju konkretna izlio . Načela izgradnju temelja su slični bez ob

Více >