Alati za pomoć pri organizacijiGarden Shed

disorganized vrt baca nisu samoiritacije ; Oni također mogu bitiopasnost. Kad oštre alate i limenki benzina dijeliti prostor s torbama i bočicama gnojiva , herbicida i drugih potencijalno opasnih kemikalija , to je bitno da bi mjesta za sve i držati sve na svoje mjesto . Police

jeftin montažni regali jedinice rade dobro za organizaciju električnih alata , male ručne alate i kutije zakovica ili drugih malih predmeta . Police jedinice su stabilniji kada stavljati teške predmete na niže police i lakih predmeta na vrhu police . Možete pronaći stavke na policama lakše ako skupina sličnih predmeta na jednoj polici i ne gomila stvari na vrhu svake druge ili pred drugim stavkama .
Zid Kuke

zidne kuke neka vam spremanje alata s dugim ručkama sigurno, jer oni vas neće spotaknuti ili prevrnuti svaki put kada otvorite vrata . Zidne kuke suiznimno učinkovito korištenje prostora i pustiti da se jasno vidjeti provedbu umjesto da kopaju kroz splet grabljama i lopatama poduprtu u kutu . Stavljanjem zidne kuke na unutarnjoj strani vrata , možete iskoristiti prostor koji bi inače potrošili .
Posude

prozirnoj plastičnoj spremišta spremnici susigurna opcija za spremanje vreće gnojiva , boce pesticida ili herbicida i kutije od vreća za smeće ili pejzažnom tkanine . Sve štoglodavaca mogli žvakati i šteta jedobar kandidat za pohranu unutar jasnog i spremnika . Kontejneri mogu biti složen , koja štedi prostor ; stavi manje korištene stavke na dnu i često korištene stavke na vrhu .

naljepnice

Etikete vam naći stvari lakše i držati svi u obitelji na ista stranica , kada je u pitanju vrt prolio organizaciju . Možete označiti police po kategorijama , naljepnice posude po sadržaju i naljepnice koje kontejner za gorivo ima 2 - ciklus motorno ulje za gudački trimer i koji ima običan benzin za kosilice . Natpisi mogu bitijednostavna rukom pisanu poruku na komad zaštitne trake ili programabilnim plastične naljepnice za kavu .

Kako izgraditi pocinčani -pipe Staklenici

pocinčani - pipe staklenici , također poznat kao hoop kućama , su veliki dopune dvorišnim vrtovima . Jednostavno se graditi s odgovarajuće alate , te strukture mogu varirati u veličini i složenosti , ovisno o vašim potrebama . Oblik pomaže prolio v

Více >