Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrt Šupe >> Content

Kako to Utočište pored prozora

Popravak prozor vrt gospodarska zgrada za održavanje atraktivan i funkcionalan otvoreni prostor u svom vrtu . Vrt prozori sadrže drveni okvir nazvankrila . Prozorsko staklo se održava u mjestu s staklar bodova i staklarski kit . Popravak drva s dva dijela epoxy , a za popravak stakla uklanjanjem koševa i kit , zamijenivši okno i zamjena bodova i kit . Održavajte svoj ​​vrt prozore sezonski kako bi se izbjeglo opsežne popravke . To je ono što vam je potrebno
plosnatog Screenshot kliješta Pretraživati ​​žičanom četkom Screenshot, brusnim papirom Screenshot kit nož Screenshot odvijač Stan - head Srpski Wood epoksi
Poli četkica
Prozor tekućine za prijenos topline
staklar boda Pretraživati ​​Uzde čekić
ostakljenje Putty Screenshot drveta
kist Screenshot Završi noktiju
Hammer
Prikazati više uputa
1 < p > Izvadite prozor s dvorišne nadgradnja izvlačenjem od sebe da se drže prozor na mjestu off . Koristite stan bar za rad prestaje do oni mogu izvukao . Uklonite završiti nokte kliještima .
2

ukloniti prozor od otvaranja i stavite ga na radnu površinu . Očistiti sve labave boje i krhotine sa žičanom četkom . Pijesakdrvo glatka s brusnim papirom .
3

struže staklenu kit oko prozorsko okno sa kit nož . Rad na rubovima pažljivo popustiti i ukloniti kit .
4

iznuditi od staklar bodova s vrha odvijača s ravnom glavom . Budite oprezni da ne vrše pritisak na staklo , kao što ih iznuditi . Točke držite čašu na mjestu .
5

Podignite okno prozora iz otvaranja prozora . Lagano wire brushdrveta ispod okna za stvaranje glatke površine .
6

Mix epoksi premaz sa kit nož i nanesite na oštećeno područje od drva krila s poli- četkom . Dopustiteprimer postaviti za ciljano vrijeme. Pomiješajte epoksi punila i primijeniti ga s kit nož . Dopustiteepoksi da se osuši . Pijesakpopraviti područje u ravnini s površinom drva .
7

nanesite kapljicu zatvaranje pukotine oko područja krila gdjeprozorsko staklo sjedi . Umetnite zamjenski prozorsko okno u otvor prozora . Pritisnite ga protiv zatvaranje pukotine .
8

Dodirnite staklar bodova u drvo držati okno prozora na mjestu , pomoću čavlić čekić . Umetnite bodova iz svakog mjesta duž oknu gdje ste izvadili .
9

Re - glazuru prozorsko okno ostakljivanje kita i kit nož . Napravite gladak prijelaz u kutu odaklestakla zadovoljava prozora lentu na prednji površinu otvora . Dopustitekit se osuši .
10

Nanesite drveta na popravljao vrt prozor . Pustiteda se osuši završiti .
11

Umetnite prozor u okvir u kućicu . Ponovno instalirajte prestaje sa završnim nokte i čekića . Vozite nokte kroz postojeće rupe u zaustavljanjima.


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-sheds/1016003790.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.