Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrt Statue >> Content

Birdfeeder obrt

možete kupiti hranilice za ptice u svakom otvorenom ili drvne trgovine . No, za one koji vole raditi stvari sebe , bilo da je to spasiti nekoliko dolara ili izraziti svoju kreativnu stranu , to je jednostavno za napraviti svoj vlastiti ulagač . Jedna stvar koju treba imati na umu je kakvu ptice su u svom području i kakvu hranu koju ćete koristiti da ih privuku . Log hranilice

Sirovine za izradu zapisnika hranilice su besplatni , a možete ih napraviti uz malo know-how . Počnite s atraktivnim dnevnika 3 do 6 cm u promjeru i koristiti bušilicu da izgrade velike rupe . Dok papir breza klasično se koristi za stvaranje prijavite hranilice shagbark Bija i Aspen imaju zanimljive laje kao dobro. No , čak i ako sve što imam je javor ili hrast to će napraviti zanimljivu feeder . Ispunite pukotine ljepljivom ptice hrane mix poput sala i birdseed ili maslac od kikirikija i birdseed . Ova vrsta ulagač će privući vjeverice, Jays i loj - jesti ptice poput towhees i nuthatches .
Soda boce uvlakač

jedne litre soda boce napraviti jeftin hranilice za ptice i prenamjena predmet koji bi se inače držao deponij ili recikliranja objekta . Koristite žičane vješalice za stvaranje kolac , bušenje rupa u bocu i umetanja žica preko cijele posude . Prije nego što se izbušiti sjeme pristupne -luke odlučiti kakvu vrstu hrane koju namjeravate hraniti . Thistle će zahtijevati samo1/2-inch dugo od 1/8-inch široki prorez smještenom 1 1/2 inča iznad smuđa . Hraniti sjemenke suncokreta , napraviti proreze 1/4 do 1/2 inča širok . Thistle će privući jata goldfinches dok suncokreti privući Jays , kardinale i chickadees . Najbolji dio je , ako vjeverice žvakati kroz ulagač , možete napraviti zamjenu brzo i jeftino .
Naopako uvlakači

Neki ljudi htjeli napraviti naopako dolje SUET hranilice za zabavu gledajući kora - pješačke ptice, kao što su djetlići , titra i nuthatches , hrane u neobičnim položajima . To je moguće napraviti drvo surround za vaše žičane mreže SUET ulagač lako . No , ambiciozni vjeverice često žvakati kroz ove brzo . Umjesto toga , kupiti komad lima , te izmjeriti kvadrat nešto veći od žičane mreže SUET ulagač . Izrežite jedan inčni trg na svakom uglu izvan trgu, a zatim preklopite sa strane kako bi zaštitili mrežaste ulagač . Izbušiti rupu u sredini metalnog kućišta za osiguranje dodavač žice s maticom , grom i širokom pločicom .

Corn Cob Feeder

vjeverice, vrane i Jays među ostalim ptice vole kukuruz . Postoji nekoliko vrsta kukuruza hranilice koje je jednostavno za napraviti . Jedan od načina je da se veliki cementa čavao , 4 inča dugo , i to voziti kroz središte kratkom drvenom brodu . Možete pričvrstiti ploču na uda ili ga prikovati za stablo ili panj . Samo nabijati na klip kukuruza na dugačkom cementa noktiju i gledati ptice hrane na kukuruzu . Također možete napraviti klipa feeder umotanjem 1/4-inch bakrene cijevi oko klip . Ostavite dovoljno cijevi u obliku kuke na vrhu kako visi preko stablo ud ili biljnog kuka .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1016003928.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.