Kako napraviti Hgtv mozaik Bird Bath postolju

Dom i vrt Televizija mreža jedan je od mnogih mjesta možete prikupiti inspiraciju za šarene i uistinu jedan-of - a-vrste mozaika birdbath . Mozaici se može učiniti na mnogo različitih površina, uključujući cement , PVC plastike i drva . Koristite različite kockica ili materijale koji se koriste za izradu mozaika , uključujući komada stakla , pločica ili ogledalo stvoriti umjetničko djelo za ptice u svom vrtu . Možete koristiti različite vrste kockica na svoj pijedestal dok su iste debljine . To je ono što vam je potrebno
Unutarnji /vanjski bijelom akrilnom bojom
olovku Screenshot kockica
Zaštitne naočale
Radne rukavice
Hammer
pillowcase
Staklo nippers Srpski Concrete birdbath postolje
Thinset vezni materijali Screenshot Mali počešljana lopaticom
krpu Screenshot, žbuke i pločica sealer
injektiranje
Latex rukavice
kantu vode
Suha krpa
novine
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Obojite birdbath pijedestal s bijelom akrilnom bojom . Slijedite upute proizvođača glede načina primjene i vrijeme sušenja .
2

Nacrtaj svoj ​​dizajn izravno na postolju nakon što je suho . Vi ne morate to učiniti , ako mislite na stvaranje freestyle dizajn .
3

Skupi kockica želite koristiti na vašem birdbath postolju . Možda s napustiti neki od materijala netaknut , kao što su staklene šljunka , a možda ćete promijeniti njihovu veličinu drugima razbijanjem ili rezanje ih .
4

Stavite zaštitne naočale i rukavice prije izrezivanja ili razbiti velike materijala u željenu veličinu . Različite tesserae zahtijevaju različite metode za lomljenje . Na primjer , Kina komadi mogu biti smješteni u staroj jastučnicu i udario čekićem dok staklene pločice mogu se smanjiti sa staklenim kliješta
5

Razdvojite mozaik komada na temelju njihove boje . ; smjestiti svaku boju u svoj kontejner .
6

Spread 1/8-inch-thick sloj thinset na malom prostoru Bird Bath pijedestal s malom počešljana lopaticom . Samo vrijede koliko thinset kao što će biti u mogućnosti pokriti s dijelova mozaika prije proizvođača navedenog vremena sušenja proteče .
7

Press o kockica u thinset , nakon dizajn koji ste izvučeni na postolju ili , ako stvarate slobodnom rukom dizajn , kao željena uzorak . Ne dopustite komadi dirati , kao što želite zadržati razmak između njih za žbuku .
8

Nastavak primjene thinset i kockica na postolju , dok se sasvim pokriveni . To može potrajati nekoliko sati ili čak dana , završiti . Ukoliko morate prestati raditi na duži vremenski period , uklonite neukrašenom thinset iz pijedestal s krpom . Ponovno nanesite thinset kada počnete raditi opet .
9

Seal lica poroznom kockica , poput šljunka , s žbuke i pločica brtvila . Slijedite upute proizvođača s obzirom na primjenu i vrijeme sušenja . To će spriječiti mase s bojenjem porozne kockica .
10

Pomiješajte hrpa žbuke prema uputama proizvođača i sigurnosne mjere .
11

Stavite na gumene rukavice i , koristeći ruke , nanesite talog na pijedestal . Lagano gurnite talog u prostore između pločica . Rad s jednog kraja na postolju na drugu dok ne pokriva cijelu postolje u talog . Srpski Srpski 12

žbuka djelomično postavljen prema uputama proizvođača , a zatim obrišite višak mase s površine vaš mozaik s vlažnom spužvom . Obrišite talog linije dok su čak i sa različitim mozaik materijala ipovršina kockica je slobodni od koliko talog što je više moguće . To treba biti učinjeno prije nego štoje žbuka potpuno suha .
13

Opetovano isperite spužvu u kantu vode dok radite .
14

Buff bilo izmaglicu od kockica sa čistom suhom krpom ili zaškripio se novine priježbuka potpuno osuši . Budite oprezni da ne oštetite svoje talog linije .
15

Dopustitepostolje potpuno osuši .
16

Postavite postolje u vrtu i gledati ptice kupati .

Kako da se brinu za ptice kadu vodom

ptica kupke osiguravaju ptice s pouzdanog izvora vode , i omogućiti im da se okupa i rashladi se kad god je to potrebno . Viseći i postolje ptica kupke privući mnoge vrste ptica koje čestih povišene kućanskih hranilice . Prizemlje ptica kupke privući

Více >