Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrt Statue >> Content

Kako Paint Betona kipovi u vrtu

Slikarstvo konkretan vrt kip vam omogućuje da prilagodite izgled vašeg vrta umjetnosti . Možete koristiti boje dodati promašaj starenje za betonsku kipa za više starinski izgled . Kada je slikarstvo konkretan vrt kip , važno je početi s čistu površinu i završiti sa zaštitnim sredstvom za brtvljenje . To će zadržati svoje boje u potrazi za novim unatoč izloženosti elementima . To je ono što vam je potrebno
za polijevanje vrta
Jet mlaznica
Soft - naježio četkica
Eksterijer latex konkretna mrlja
kist Screenshot Latex vanjskih betonskih boja
Latex vanjskih betonskih sealer , ne - žutilo
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Pričvrstite sprej od mlaznice na crijeva. Uključite crijeva i sprej za cijelu površinu betona kip da biste uklonili prljavštinu ili prljavština .
2

kip suši 12 sata , a zatim ga četkati mekanom - naježio ribanje četkom za ukloniti sve preostale prašinu .
3

Nanesite sloj lateks vanjskih betonskih mrlja na površinu kipa s kistom . Odaberite mrlju koja jenijansa smeđe , ili onaj koji je crno ili bijelo . Slijedite upute paket za prijave i vrijeme sušenja . Nakonmrlja osuši , stavi kip stan i premažite mrlju na dnu kipa . Dopustite da se potpuno osuši i stajati kip back up .
4

isperite kist i ostavite da se osuši .
5

Nanesite osnovni sloj izvana lateks betonske boje se cjelokupna površina kipa s kistom . Boju u čak potezima koji se preklapaju . Nekaboja suha prema uputama na kanti , a zatim nanesite još jedan sloj . Baza kaputi u nijansama crne , smeđe ili bijele sunajučinkovitije .
6

nanesite završni sloj boje bez obzira na boju latex vanjskih betonskih boje odaberete . Nanesite ga na isti način ste se prijavili baznih kapute . Dopustite da se osuši za 24 sata .
7

Koristite kist za premažite izvana lateks betona brtvila . Odaberite pečat koji je ne- žute boje . Ne bojite pečat na dnu kipa . Neka Sealer se suši 24 sata prije stavljanja kip u vrtu .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1016003975.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.