Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrt Statue >> Content

Kako napraviti Tiger strašila Od lonci

strašila možete dodati dodir pada u bilo koju prostoriju , ali oni su posebno korisno ako imate vrt . Iako postoji mnogo načina za izgradnju gavrana i tradicionalno su izrađene s nadjevom slame i drvenim šipkama , ne postoji ništa u pravilima da se kaže da se ne može napraviti ih u nešto drugo , poput lonaca . Uz malo mašte ćete početi vidjeti bezbroj načina da svoje nove strašila. To je ono što vam je potrebno
E600 ljepila
Akril boje ( uglavnom narančasta i crna )
Rafija Screenshot Orange osjetio
Tri glinene posude (8 inča)
One gline tanjurić ( 10 inča)
Jedna glinena posuda ( 6 inča )
Osam glinene posude (2 inča)
dva komada žice
osam gumba veće od dna rupe na 2 - inčni lonce
Show više Upute Screenshot
1

Paint sve lonce pomoću narančine akrilne boje . Većina terra cotta lonci , naravno, dolaze u narančastom bojom . Ako vam se sviđa prirodni naranča , onda možete preskočiti slikati sve od naranče .
2

Paint tigar lice na na 6 - inčni lonac . Pot će biti zalijepljen prema gore tako da bi bili sigurni da se bojite lice spot prema gore .
3

Izrežite dvije naranče osjetio trokuta . Ljepila ih na prednjem rubu tigrovu glavu na 6 - inčni lonac .
4

Da bi se ruke , zgrabite jedan od komada žice i hrpa rafija . Preklopite rafija na pola tijekom jednog od kraja žice i preklopite žicu iznad rafija uvijanje kraj kako bi osigurali rafija .
5

Feed slobodni kraj žice kroz jedan od gumba rupe , vratiti kroz drugu rupu na isti gumb onda natrag kroz izvorne gumb rupu . Prvi gumb bi trebao biti upravo iznad slame hrpa . Staviti malo ljepila na gumb i izvucite žicu kroz donji otvor jednog od 2 - inčni lonce . Ljepilo treba držati lonac na mjestu . Oko 1 1/2 inča do nit drugu tipku kroz žice na isti način kao iprva . Staviti malo ljepila i preživjet još 2 - inčni lonac . Učinite to još dva puta , i to će biti jedna ruka . Ponovite cijeli postupak za drugu ruku .
6

Koristite E600 ljepilo za lijepljenje lonce zajedno . Počevši na dnu , legao jedan od 8 - inčni lonce okrenuti prema dolje . Zatim ljepilo dolje sljedeći 8 - inčni lonac prema gore . Pričvrstite krajeve dvije ruke u unutrašnjost drugom 8 - inčni lonac , po jedan na svakoj strani . Zatim stavite treću 8 - inčni lonac nestled u drugom loncu . Ljepilo dolje felge za osiguravanje ruke . Zatim ljepilo dolje 8 - inčni tanjurić a slijede ga 6 - inčni lonac prema gore . Neka je sve suho za najmanje dva dana bez pomicanja .
7

Boja crne trake na tijelu pomoću crne akrilne boje . Ne zaboravite uši .
8

Postavite gotovog gavrana u svom vrtu i dobiti neki mirni znajući da su vaše povrće zaštićeni .
< br >
od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1016003996.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.