Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrt Statue >> Content

Kako napraviti beton gledati u dobi

Dio privlačnosti betona kao dekorativni zgrade medijima je sposobnost da mijenja izgled tvari . Beton izgleda sjajno u različitim završi . Popularna tehnika završne obrade u dobi od betona , što čak i najnoviju konkretno izgleda starinski , bez oštećenja koje ima tendenciju da se tijekom prirodnog procesa starenja . Možete dobi svoj ​​betona primjenom mahovinu i bakterija na površini kamena za dobi izgled . To je ono što vam je potrebno
kantu Screenshot jogurta Screenshot mlaćenica Screenshot kist Screenshot Sheet mahovine
plastičnu foliju
zaštitnu traku
sprej bocu vode

< br > Prikaži više uputa
1

mix hrpa bakterija u kanti koristeći jedan-na -jedan odnos jogurta i kiselog mlijeka .
2

bojite bakterija smjesu na beton u flasteru gdje žele dobi materijal . Nanesite solidnu premaz smjese za beton , pokriva površinu sasvim dovoljno da sebeton ispod više ne pokazuje kroz .
3

mahovine Utrljajte list na mokrom bakterijske smjesu . Bakterije u mješavini će djelovati kao ubrzivača rasta za mahovina , što mu omogućuje da priložite brzo na kamenu . Možete kupiti list mahovinu s vrtnom centru .
4

Pokrijte mahovinu s labavog sloja plastične folije . Pričvrstite plastike s samoljepljiva traka , tako da ostaje na mjestu , ali Otvori u prostoru uz rubove kako bi se omogućilo protok zraka . Folija će zadržatimahovine mokra kao što se montira na kamenu .
5

Izvadite oblaganje svakih tri do pet dana, i sprej svjetlo magla vode na mahovinu . Nakonmahovina je priključen čvrsto na kamenu , uklonite oblaganje i dopustiti da rastu , naravno , dajući dobi izgled na kamenu .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1016004064.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.