Glina Pot vodu fontane Upute

Glina lonac vodu fontane su jednostavne za izgradnju , te će dodati umirujuće dodir u vaš dom, vrt ili vrt . Odaberite od šarene keramičke glinene posude ili više prirodnog izgleda terakote lonac bi vaš izvor . Možete kupiti potopne pumpe fontana od online trgovaca ili općine opskrbe vrt . Materijali

Odaberite glinenoj posudi koja je barem 10 cm u promjeru i 8 inča visok kako bi vaš vodoskok .

Ostali materijali koje će trebati uključiti potopne fontana pumpa i fontana glava .

ukrasni kamen , kao što su rijeke rock ili šarenim staklenim stijenama dodati dimenziju fontanom , a također će vam pomoći sakriti fontana pumpa s pogledom .

Akoglinenih posuda je dovoljno velik , razmislite dodavši bambusa stabljike ili druge vodene biljke za ukras .
skupština

Ako vaš lonac ima odvodnje rupe zapečatiti ih s vodoinstalater je kit ili silikon , tako dalonac je vodonepropusno . Akoelektrični kabel iz svog fontana pumpa će proći kroz drenažni otvor , mogli zapečatiti oko kabela i napraviti uredniji fontanu .

Ljepilo metara na dnu lonca ili planiraju stati na fontanu na biljci stajati tako dakabel će ogrnuti ispod . Koristite sličnih dimenzija ukrasne kamenje kao noge i ljepila ih na silikonom ili vodootpornim ljepilom . Pustite da se ljepilo osuši prije nastavka .

Pričvrstite fontana glave do izljeva na potopne fontana pumpa . Produžite glavu koliko vam je potrebno da dođete do ruba lonca . Ako niste umetnuti crpke električni kabel kroz otvor za odvodnju u podnožju lonac , trčanje kabel preko ruba plantaže . Vi ga možete kamuflirati bojom , ako želite . Dopustiteboje da se osuši prije nego što nastavite .

Ispunite oko fontane crpke s ukrasnim kamenom . Postavite stijene labavo , tako da ima mjesta za vodu ispuniti između . Napunite lonac s vodom i okrenuti na crpki . Možda ćete morati prilagoditi fontana glavu , tako da jeprotok vode , ili sprej , uklapa u loncu . Slijedite upute proizvođača za izradu ove prilagodbe .

DIY Vrt markeri

Izrada vrtne markera može bitikreativan i rewarding iskustvo i da će dati u vrt jedinstven izgled . Betonski vrt markeri su jeftin za napraviti i da će trajati dugo vremena . To je ono što vam je potrebno beton gumene rukavice WD - 40 Izvor Voda

Více >