Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrt Statue >> Content

Kako napraviti Cement ramovi za fontane

Čak inajmanji fontane može težiti stotine funti . Dodaj u mase vode i vidjet ćete da jefontana zahtijeva solidnu cementa bazu pružiti snažan, stabilan temelj . Izrada ploča od cementa jeprilično jednostavan proces , ali to će zahtijevati neki rad na Vašoj strani . Nakon što se završi ipak, to bi trebao pružiti cementnoj bazi vam je potrebno za podršku čak i vrlo teške fontane , bez straha od polako tone umjetničko djelo . To je ono što vam je potrebno
Spade Screenshot konkretan oblik
Šljunčana
ravnim stijenama 2 -inča visoka
Rebar
Pre - betona Srpski Automatsko beton
Wheelbarrow < br > masonerija wood float
lopatica
Prikazati više uputa
1

mjeriti baze fontane i kopaju temelj rupu veličine vaše fontana plus 6 centimetara na sve strane . Temelj rupa treba biti 6 - inča duboko kako bi se omogućilo šljunka drenažno krevet zajedno s betonom . Koristite konkretan kalkulator odrediti količinu betona ćete je potrebno za vaš ploče . Možete naći konkretan kalkulator na concretenetwork.com stranice (vidi Resources ) .
2

kupiti dovoljno materijala za izradu vaš čelika armirano-betonska ploča . Možete kupiti materijale u trgovini home poboljšanje i najam potrebne alate iz najam opreme dućana . Pobrinite se da se dovoljno betona za dovršetak posla odjednom , što je uzimanje pauze tijekomulijevanja ploče može dovesti do loše dužan baze .
3

Sudoper obrazac za svoju ploču u temelj rupu uz rubove . Obrazac mogu biti izrađene od drva , tvrde plastike ili gume , te je postavljen tako da se materijali koji se koriste za svoju ploču neće se preliti na prostor .
4

Uzmite šljunka i stvoriti 2 - inčni sloj s je na dnu rupe . Razina sloj out , to pakiranje čvrsto , koristeći lopatu .
5

Postavite ravnu stijenu na šljunčanom krevet svaka 3 metra služiti kao razina za držanje Rebar ( čelične armature ) . < br >
6

napraviti mrežu pomoću Rebar, na vrhu ravnih stijena smještenih na šljunčanom krevet . Rebar pomaže da ojačaju svoj ​​betonska ploča , dajući mu snagu potrebnu za težak fontane .
7

Pomiješajte betona u kolicima prema uputama proizvođača . Izliti mješavinu betona u rupu na makadamsku krevet , popunjavanje rupa na razinu forme koju stavljaju u zemlju .
8

Koristite plutaju na razini površinu i povucite vlagu na vrh a zatim koristiti lopaticom za glatke površine .
9

Pokrijte temeljna ploča s komadom plastike . Izvadite oblike nakon 24 sata , čime se izliječiti za tjedan dana .
10

Nakon što je beton izliječiti u potpunosti , nanesite pečat kako bi ga zaštitili od vremenskih uvjeta.
< Br >

od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1016041677.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.