Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrt Statue >> Content

Gdje kupiti vrtni kipovi

S bezbroj mogućnosti vrt kip , to može biti zastrašujuće shvatiti gdje početi . Obilazak lokalne skulptura vrtovima i istraživanja u knjigama ili online kako bi se utvrdilo što se interesi vrt kip kategoriji vas . Vrt centri uglavnom prodaju betona ili plastike moulded kiparstvo . Online sučelja , umjetnik studio i aukcijske kuće nude veću kraj i antičke statue izrađene od smole , metala i mramora . Uzeti u obzir čimbenike poput troška, ​​stila i tema . Kupnja kip gotove ili se odlučiti za nešto prilagođeno . Za klasičnih djela

Šetnja kroz vrt skulptura kao što su Socrates Parku skulptura ili Storm Kinga u New Yorku . Zatim , provesti vrijeme u vlastitom vrtu . Odredite je likip će bitižarište u vrtu ili se stapaju s prirodnim elementima .

Kad znate što želite , naći klasične kip koji će važiti na vanjske uvjete . Pogledajte web stranice koje specijalizirati u klasičnim otvorenom statuaries , kao što statue.com . Ovi radovi su uglavnom Muzejske kvalitete reprodukcije izrađenih u materijalima kao što su dužničko Carrera mramora , prešano kamena ili bronce na nekoliko imena .

Idi izravno na izvor . Na primjer , Franco er Marmista ( vidi Resources ) je jedna od mnogih dizajnerskih galerije smještene u cijeloj Italiji . Prikazi iz Franco er Marmista su izrađeni od strane majstora u čistom mramora koristeći drevne kiparskim tehnikama .
Za Mitska bića

Provjerite Brune Torf fantazija vrt online za inspiraciju . Pogledajte u specijaliziranim trgovinama za ovaj žanr koji uključuje Gargoyles , zmajeve i vile .

Dizajn Tuscano ( vidi Resources ) ima razne umjetnike zanatskih svoje vrtne skulpture . Oni nude gotičke gargoyles kao što su Legend of Cambridge hopping ili Balthazar praćenu gargoyles oblikovanim u smoli za detaljni završiti . Ostale skulpture su Celtic i druge bajke tematske vrt kiparstvo . Pregledaj online , naručiti katalog ili posjetite galeriju trgovine kako bi vidjeli ogromne izbor .
Za antičkim kipovima

lov na starinski francuski i talijanski vrt kiparstvo u aukcijske kuće poput Sotherby a ili Christies . Naručite 16. do 20. stoljeća, francuski i talijanski vrt kiparstvo od internetskih stranica , kao što su Autentična Provansi ( vidi Resources ) . Uzmite u obzir kipa težinu prije narudžbe . Troškovi dostave osjenila odluku da ga kupi . Starinski kiparstvo se također mogu naći u lokalnim antičkim trgovinama koje imaju vrt dekor .
Za custom-made komada

Istražite poznate vrtove Europi i Sjedinjene Američke Države kako bi dobili inspiraciju onda koristiti za ponovno sličnu atmosferu u svom vrtu . Rad sa umjetnik studio za izradbu statuu koja će se uskladi s vrtom i osobnog stila . Ovaj jeskuplji izbor , ali to dopušta individualni izjavu . Usporedite cijene prije donošenja konačne odluke .

Istražite Lotus skulptura , Connecticut studio koji ručno urezuje crni granita i druge materijale u duhovnom kiparstvo , kao što su Buddha , Ganesh i hindu Bogu , Šive .

posjetite velikog Art Company i svoj ​​studio smješten u Baltimoreu . Njihov moto glasi : "Ako vam je san , možemo napraviti da se to dogodi . " Specijalizirana u bronca , kipovi su ručno umjetnici koriste izgubljenu metodom vosak koji stvara plijesan iz originalnog umjetničkog djela . Zbog originalnosti, materijala i izrade , ti kipovi nisu za onesvijestiti srca kupca !


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1016041685.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.