O Ukrasna Garden beton

ukrasni vrt beton dodaje naglasak i žarišne točke na krajolik . Statue , klupe, ptica kupke , betonske šetnice i ivica i više dodati žarišne točke koje privući poglede u vrt i izraziti svoju jedinstvenu osobnost . To je također dugotrajan i relativno jeftin . Bilo da je vaš ukus naginje prema klasični ili moderni , postojidekorativni beton stavka za svaki vrt . Značajke

beton može se ulijeva u kalupe , tvoreći predmete kao što su kipovi , klupe, posude ili kontejnere . To također može biti izli kao put i ovjerene dodati dizajna .
Povijest

Beton se koristi od davnina , za građevinske svrhe , cesta i za dekorativne elemente . Kroz stoljeća , krajolik dizajneri okrenuli na beton po svojoj trajnosti i njegovu sposobnost da se ukalupiti u bilo koji željeni oblik .
Vrste

kipovi, klupe, kontejneri , lonci , ptica kupke , fontane , ivica i put obično nastaju iz betona . Izlio beton može se koristiti za terase i šetnice i žigom s ugodnim dizajnom da oponaša skupi kamen .

Razmatranja

Prilikom odabira dekorativni vrt betona , uzeti u obzir ukupnu stil i dom i vrt krajolik prije odabira elemenata za dodavanje . Tradicionalni stil kuće , na primjer , izgleda najbolje s klasičnim elementima kao što su kipovi, ptica kupke , ili kontejnera na trijemu . Neformalni vrtovi mogu uzeti mješavinu elemenata .
Veličina

Još jedna važna stvar jeveličina betonskog vrt komad odabrane . Odaberite velike elemente kao što su kipovi koristiti kao žarišne točke . Manji elementi, kao što su klupe ili ptica kupke , može se koristiti kao naglasak komada .
Fun Fact

Beton se koristi u Rimskom Carstvu , alitehnika za izradu beton je izgubila 13 stoljeća, sve doEnglez po imenu John Smeaton ponovno recept .

Ručno oslikana Brick vrt obrt

U vrtu , dekorativni akcenti ponuditi način da personalizirati svoje dvorište i dodati još više ljepotu prirodnog prostora . Postoje mnoge vrste masovne proizvodnje vrtnih ukrasa dostupan na većini vrt opskrbe trgovina , ali oni nisu tvoj jedini izbo

Více >