Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrt Statue >> Content

Kako uspostaviti sunčani sat u vrtu

Sunčani satovi su divni instrumenti , ali njihova preciznost je samo kao pouzdan kao svoj set-up . U tom smislu , postavljanje i kalibriranje svoj ​​sunčani sat zahtijeva pažljivo plasman i pozornost na detalje . Na kraju , tvoj sunčani sat može postatiugodna alternativa digitalnom otvora na svoj ​​sat ili mobitel . Upute Screenshot
1

Provjerite svoje Sunčani sat proizvo informacije . Sunčani satovi su samo točno točno na geografskim širinama, za koje su bile namijenjene . Drugim riječima ,sunčani sat izgrađen u Barceloni neće točno izmjerili vrijeme u Manchesteru . Morat ćete naknadu za to kasnije .
2

Postavite svoj ​​sunčani sat u sunčanom području , daleko od stabla . Mali mladice Računamo , Tijekom godina , ovaj mladić će rasti i napredovati , a to će blokirati sunce u tom procesu .
3

Postavite sunčani sat , tako da Vaši gnomon boda ravno na sjever , koristeći mali kompas . Kompasi , naravno , ukazuju na magnetskom sjeveru , tako sticklers za točnost svibanj želite prilagoditi svoj ​​sunčani sat u skladu s tim na pravi sjever , koristite kartu magnetska deklinacija . Možete također stranica tvoj sunčani sat , točno u podne , po lokalnom vremenu , tako da je ona također navodi se u vrijeme i točno u podne .
4

prilagoditi svoj sunčani sat u bazu , tako da odgovara geografske širine , kao i po svoj ​​proizvođača informacije . Sunčani sat izgrađen za 37 º N , ali se koristi na 51 º N , morat će biti u klinču za 14 º . Koristite kutomjer kako bi se osiguralo da se kut vašeg gnomon da horizontali utakmice svoje zemljopisne širine . Alternativno , možete mjesto duž linije od gnomen noću , sve dok se ne ukazuje izravno na North Star .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1016041715.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.