Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrt Statue >> Content

Kako napravitiMemorija Vrt

Izrada memorijsku vrt može pomoći kanalizirati bol i uspomena na voljenu osobu koja je položila . Memorija vrtovi mogu biti jednostavni ili profinjeni , ovisno o vašem ukusu i svrhu . Mnogi ljudi vole početi malo i dodati na memorijalnom vrtu svake godine na važnim godinama radnog staža . Izrada memorijsku vrt kao obitelj jedobar način za dijeljenje sjećanja i misli o svoje voljene dok radite zajedno . Evo kako napraviti memorije vrt . Upute Screenshot
1

Izaberite mjesto za izgradnju memorijsku vrt . Miran kutak svom dvorištu ,vrt površine ilidio dvorištu krajolika su sve mogućnosti za svoj ​​projekt .
2

Pick središnji fokus za memorijsku vrtu . Moždamladi ukrasno drvo ,grm ruža ilizimzelena će bitiglavna biljka koju koriste da se slavi spomen svoje voljene .

3

sade cvijeće i biljke koje evociraju uspomene na voljene koji je prošao . Počnite s biljkama je voljela , cvijeće u bojama koje je nosila ili mirisi koji vas podsjećaju na nju , poput lavande ili ljubičaste . Također se može odabrati biljke koje imaju posebno značenje , kao što je rođenje mjesec cvijeća , bilja s istim imenom ( Rose , Rosemary , Veronica , Lily ) ili drugog značaja , kao što su srce potočnica ili krvarenje . Za branitelje ili onima u vojsci, biljnih crvenih , bijelih i plavih cvjetova i maka .
4

Dodaj kip ili kamenih na memorijskoj vrtu . Klečanje anđeo ,križ ilikip sveca mogu imati poseban značaj .
5

napraviti ili kupiti spomen vrtnu klupu ili sjedi kamenje stvoriti mjesto za posjetitelje sjesti , dijeliti uspomene i odražavaju . Klupa može bitijednostavna drvena klupa iliviše razraditi onaj s personalizacije .
6

Dodaj ploču ili znak koji ukazuje na svrhu vrtu . " Dobro došli u Sarinom vrtu " ili " U sjećanje na baku Alice " su jednako odgovarajuće opcije . Nešto kao jednostavan kao marker s osobe ime ili značajnog citat bi raditi , previše .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1016041717.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.