Vrt skulptura Yard Umjetnost Ideje

U vrtu , biljke su običnoglavna atrakcija , alikrajolik definitivno ima koristi od desne sporednih uloga . Skulpture i umjetnička djela mogu pomoći dodati interes u dvorištu , označite određene Biljke i dati osjećaj duhovit način na vrt . Ali to ne znači da samo treba baciti stari kip u bilo starom mjestu u pejzažu . Pronalaženje prave komade i stavljali ih u pravim mjestima je ključ ako želite umjetničko djelo zaista bivrt oživljava . Pregled, napravitiodgovarajuće pregled

Kada ste odabiru skulpturu ili ilustracije za vrt odaberite komada koji nadopunjuju stil krajolika . Na primjer , kamene kerubi ili gargoyles napraviti upečatljiv izjavu u Victorian vrtu , ali izgleda datiran i izvan mjesta u modernom vrtu s minimalističkom dizajnu . Umjesto toga , izaberite skulpturu koja se odlikuje izvrstan, geometrijske oblike u modernom prostoru . Za vrtom u jugozapadnom krajoliku , Indijanci - nadahnut keramika uklapa izgled . Starinski sunčani sat dobro radi u kolonijalnom vrtu , adekorativni birdhouse može poslužiti kao primarnog umjetničkog djela u seoska kuća - nadahnut krajolika .
Iskoristi i koš za pregled

Iako možete pronaći dosta vrt skulptura i crteža na vrt opskrbe trgovina , personalizirati izgled vašeg vrta po kojima reciklirane elemente poput ukrasnih komada . Instalirajte starinski vrata ili staklu kao sredinu u vrtu , ili stvoriti cvijet ili insekata skulpture od starih registarskih oznaka za mjesto među biljkama . Uzmi putovanje u antičkim ili štedljivost trgovinama kako bi vidjeli što se predmeti mogli raditi s temama vrta -stari brod kotača čini kapriciozan skulpturu za nautički krajolika , dok je berba stolice ili stolice mogu biti složen u obliku ogroman kip u rustikalnom krajoliku .
naći mjesto

odabir pravo mjesto za vrt umjetničko djelo može biti jednako važno kao odabiru pravo komada . Počnite s obzirom na pozadinu iza skulptura - postavljanje manju skulpturu ispred visokih ukrasnih trava ili drugom čvrstom pozadini može pomoći istaknuti detalje u umjetnička djela koja bi se inače mogle previdjeti . Za skulpture s atraktivnom patine ili delikatna boja , razmislite o tome kakosvjetlo će ga pogoditi. Ga staviti u mjesto gdje se prima osvjetljenje od sunca stvarno može igrati do svoj ​​izgled . Također možete staviti ilustracije istaknuti druge značajke u vrtu . Na primjer , stavite kameni kip pored ribnjaka ili fontana upozoriti na njega . Ako imate visok Biljke , to jedobra ideja da podignu dvorište umjetnost na pijedestal kako bi se osiguralo da je vidljiva .
Napravitiset Screenshot

Vi ne želite preopteretiti vrt skulpturama i umjetnička djela ili može početi tražiti pretrpane . No, u nekim slučajevima , možete napraviti hrabriji izjavu , grupirajući nekoliko skulptura ili umjetničkih djela . Ovaj efekt radi posebno dobro u pustom vrtu gdje se obično nisu onoliko zasadi . Postavite dva ili više velike čelične skulpture životinja na podlozi od svjetlosti boje šljunka dodati vizualni interes za inače blag krajolika . U tradicionalnom vrtu , organizirati nekoliko malih , osjetljivih kipovi ili skulpture umjesto jednog velikog komada koji će vam pomoći stvoriti osjećaj ravnoteže u dizajnu .

Vorherige Seite

No

Kako vrt s obeliska

obeliska , visoki stupovi s kvadratnom bazom koja zašiljen poput piramide prema šiljastom vrhu , možete dodati drame i visinu na krajolika , a može se ugraditi u cvijet ili povrtnjak . Kameni obelisk može stajati kao carski žarište na ružu ili višego

Více >