Kako napraviti vanjskoj lonci izgledaju novo

Možete kupiti nove biljne lonce , ili možete jednostavno nadograditi one koje imaju . Većina biljnih lonci izrađeni su od bilo gline ili plastike , dva medija koja pogoduju i ponovno koristiti . Zato stari lonci može luka patogenih organizama , uvijek započeti proces nadogradnje s dobrim kupku koja ubija bolesti i osvježava vanjske površine lonce . Vi ne morate zaustaviti, iako . Ako se osjećate kreativni , možete ukrasiti svoje lonce , kao dobro. To je ono što vam je potrebno
malom četkicom ( opcionalno )
Nož ( opcionalno )
3 kace , kante ili umivaonika
kućanskih bjelilo
Plastične rukavice
za pranje posuđa deterdžentom
Gledajte ili timer
Steel vune ( opcionalno )
Scrubbing spužvu ili bičevanje jastuk ( opcionalno )
Craft - store cementa ( opcionalno )
Mozaik pločice ( opcionalno )
Paint primer formuliran za plastiku ili gline
boja u spreju ( opcionalno )
jogurt ( opcionalno )
Prikazati više uputa
1

Skupi gline i /ili plastična biljka lonci želite očistiti . Glinene posude su terakota posude . Obrišite prašinu , paučinu i druge nečistoće iz posude pomoću svoje ruke ili mali kist . Ostrugati taloga nakupljenih na unutarnjoj i vanjskoj strani posude . Koristeći nož može biti potrebno za taj zadatak .
2

Mix jedan dio kućanskih bjelilo s devet dijelova mlakom vodom u kadi , kante ili umivaonika , pomoću plastične rukavice da obrađuju izbjeljivač i izbjeljivač - voda rješenje . Stavite jednu ili dvije kapi deterdženta za pranje suđa u zasebnom kadom, kantu ili sudopera , i dodati vodu na taj kontejner . Miješati deterdžent u posudu s vodom . Akovoda ne postane pun sapunice , a zatim dodajte više za pranje posuđa deterdžentom . Ispunite treću kada, kantu ili potonuti s čistom , hladnom vodom .
3

Namočite lonce u otopini izbjeljivača vode barem 10 minuta . Prijenos lonce na pranje suđa rješenje deterdžent - vode , te ukloniti sve mineralne naslage i druge nečistoće iz posude . Piling za glinene posude s čeličnom vunom ili struže ih nožem ako je potrebno ukloniti krhotine , i koristiti ribanje spužvu ili bičevanje jastuk na plastičnim posudama , ako je potrebno ukloniti svoje krhotine .
4

Isperite lonce u trećem posude vodom . Dopustite lonce da se osuši .
5

Ukrasite svoje lonce , ako želiš . Koristite obrtničke trgovine cementa i slomljena ili kupljenih mozaik pločice , na primjer . Druga mogućnost je da se prijave na primer prikladan za plastiku ili gline , ovisno o materijalu lonaca ' , i boja u spreju izvan posude . Alternativno , namazati jogurt na vanjskoj strani posude i ocijedite na otvorenom za najmanje tjedan dana , dok su se na bjelkasti , dobi izgled .

Kako napraviti domaći aeratora za travnjake

Travnjaci aerators poticanje zdravog travu omekšavanje tlo , čime voda prodrijeti u tlo i davanje korijeni prostora za rast . Stručni travnjak Aeratori zapravo izvucite utikač tla iz zemlje - vrlo učinkovit tretman , ali to može biti skupo i to ostav

Více >