Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >> Content

Izolirani Hand Kopanje Alati

Kopanje u tlo ručno zahtijeva alate koji se kreću od velikih lopatama malim trowels . Lopate, motike i vilice su veličine za opsežnog kopanja ili puttering oko vrtnih biljaka . Izolirani ručke na alatima pružiti utjehu za sponzoruše - pa čak i zaštitu pod nekim okolnostima . Izolirani Ručke

Hardverski i dom trgovinama prodaju kopanje alate s mnogim vrstama ručke . Drvo je tradicionalna , ali tvrde plastike ili stakloplastike ručke su također vidjeli . Kupljenih kopanje alate , pogotovo za vrt , može doći s mekanim gumenim izolacije koji je ugrađen u ručku . Ručka tang , ili dio koji se spaja s kopanje dijela , može se djelomično se s prstom ostatak izolirani , ilicijela ručka mogu biti pokriveni .

Prednosti

izolirani kopanje alati imaju neke prednosti u odnosu na ne- izolirane alata . Izolacija je obično mekane plastike ili gume , što daje onima sa slabijim rukamabolje držanje površine . Vibracije su namočenom kada kopanje , što ostavlja mišiće osjećaj manje bolna na kraju dana . U rijetkim slučajevima kada sealat dolazi u dodir s izvorom električne energije ,izolacija neki mali zaštitu od šoka . Plastične izolirane ručke često čišćenje lakše i nisu oštećeni kemikalija .
Profesionalni Alati

profesionalci koji rade s alatima često pokrivaju svoje funkcije neizolirani ručke s komercijalnim premazom za mnoge od istih razloga -bolje prianjanje, čime se smanjuju vibracije i zaštitu od šoka . Isti materijal koji se koristi za te alat i može se koristiti za Početna vrtnog alata . Materijal premaza naći u istim željeznarijama s alatima i dolazi u sprej na , slikati na i uranjanja aplikacije .
Priprema

To je najbolje za kaput alata pri oni su novi i slobodna od prljavštine i ulja iz ruku kontaktu . Prije nego što kaput bilo alata , to mora biti izbačen čisti sapunom i vodom , i bilo ogrebotina ili krhotina treba brusiti dolje . Najlakši vrsta do-it - yourself alata izolacije ima mali , tekućinom punjeni spremnik u kojem ste umočiti ručicu , a zatim bi se omogućilo da se osuši . To se ne radi dobro sa većim alatima kao što su lopatama ili pik , koji zahtijevaju slikarstvo ili špricanjem .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1016004162.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.