Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >> Content

MožeInproper Miješanje ulje na plin Uzrok curi u korov Eater

? Weed Eater brand string trimeri djeluju na dvotaktni motor s unutarnjim izgaranjem . Bez uljne pumpe , ovi trimeri dobiju podmazivanja motora izravno iz goriva . Korištenje neispravnog smjesu goriva može uzrokovati čitav niz problema , uključujući i trajnog oštećenja motora , alicurenja najčešće proizlazi iz drugih čimbenika . Ulje - na - Gas Omjer

Omjer ulja za plin za korov Eater je 40 - na-1 , koristeći redovito bezolovni benzin na 87 oktana , u kombinaciji s visoko kvalitetnim , zrak hlađen dvotaktni motor ulje . Taj omjer omogućuje da se motor upaliti gorivo u pravo temperaturi i dajemotor pravo iznos kompresije da bi ga ide . Omjer je postavljen u tvornici i daje smjernice za operatore kako bi se postigla najbolje rezultate kada koristite svoje živice.
Nepropisno Miksanje Šteta

Akogorivo miješa nepropisno , to ni ne može biti previše bogata , s previše ulja u mješavini , ili previše mršav , s premalo ulja . Potonji pogreška će izazvati ozbiljne probleme motora , kaogorivo će se zapaliti na mnogo toplije temperature , riskirajući gašenje klipa pečata i oštećenja na kućištu . Mješavina je to previše bogati će gorjeti na nižoj temperaturi i ostaviti iza sebe neizgorenih depozita goriva u cilindar i šal , koji može uzrokovati štetu , ali obično necuri .

Uzroka istjecanja < br >

blokada gorivo jevjerojatno krivac kada je korov eater curi . Ako gorivo dobiva blokiran negdje u svom krugu , kompresije može gurnuti višak goriva iz karburatora ili goriva crijeva . Akosmjesu goriva bila je previše mršav ,dodao kompresije moglo izazvati curenje goriva , iako je drugi , ozbiljniji oštećenja motora je vjerojatno da će doći mnogo ranije . Curenje se obično događaju kada jenakupljanje prašine , trave i drugih stranih tvari u cijevi goriva , karburator ili spremniku za gorivo .

Izvori curenja

Pronalaženje izvor curenja može bitinajizazovniji aspekt ovog problema . Trebali bi početi istragu čišćenjem korova izjelica Vanjski motor potpuno i pokušava slijediti curenja natrag u svoj ​​izvor . Uz vibracija motora , međutim , to može biti pogrešno . Zajednička područja curenja uključuju povezuje točku iz spremnika za gorivo na glavnoj liniji goriva ; rupa u jednu od cijevi goriva ; rupa u pumpicu ; Veza s crijevom za gorivo i pumpicu ; Veza s crijevom za gorivo i karburator ; karburator ; ibrtva između rasplinjača i usisnog razvodnika .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1016004191.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.