Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >> Content

Kako očistiti jake orezne makaze

jake orezne makaze ,tip jednom rukom vrtlarskim škarama napraviti kratki rad malih opreme radnih mjesta u vrtu . Oštre , čisto i dobro podmazan jake orezne makaze ostati korisna za mnogo godina , ali glup noževima i zahrđali proljeće mehanizmi donijetialat beskorisno . Prljavi škare također može luka bakterija i organizama bolest od zaraženih biljaka . Nastavljajući koristiti jake orezne makaze bez odgovarajuće čišćenje širi ove bolesti na zdrave biljke . Operite jake orezne makaze i druge alate , nakon svake uporabe i prije nego što ih pohranjivanja daleko za zimu . To je ono što vam je potrebno
deterdžent za pranje posuđa
čišćenje krpe
Fino borbenost čelične vune
Bleach Screenshot kanticu Screenshot, ulja za podmazivanje Screenshot šmirgl papir
kuhana laneno ulje
< br > Show Više Upute Screenshot
1

piling SAP i prljavštinu s lopaticama i ručke s četkom . Koristite toplom vodom i špricati ili dva od blage deterdžent za pranje posuđa za čišćenje . Isperite deterdžent iz lopatice s čistom vodom .
2

Pregledajte lopatice za hrđu . Koristite fino borbenost čelične vune da koža i izbrisati sve mrlje hrđe na lopatice .
3

Kombinirajte jedan dio bjelilo s devet dijelova vode u kantu . Uronite lopatice u izbjeljivač rješenje za tri minute . Bjelilo dezinficira lopatice , ubijanje bilo koji zaostaje organizama biljnih bolesti . Obrišite lopatice osušite čistom krpom nakon dezinfekcije .
4

Umočite krpu u mazivo i utrljati tanki sloj ulja na svim metalnim površinama . Sprej zglob i proljeće mehanizam s raspršivačem maziva .
5

Pijesak bilo grubo područja od drva drškom jake orezne makaze koriste fino brusnim papirom . Utrljajte kuhano laneno ulje u drvenim ručkama , tako da ne postanu suhi , što može dovesti do pucanja i svijanje .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1016004201.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.