# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >>

Kako očistiti jake orezne makaze

jake orezne makaze ,tip jednom rukom vrtlarskim škarama napraviti kratki rad malih opreme radnih mjesta u vrtu . Oštre , čisto i dobro podmazan jake orezne makaze ostati korisna za mnogo godina , ali glup noževima i zahrđali proljeće mehanizmi donijetialat beskorisno . Prljavi škare također može luka bakterija i organizama bolest od zaraženih biljaka . Nastavljajući koristiti jake orezne makaze bez odgovarajuće čišćenje širi ove bolesti na zdrave biljke . Operite jake orezne makaze i druge alate , nakon svake uporabe i prije nego što ih pohranjivanja daleko za zimu . To je ono što vam je potrebno
deterdžent za pranje posuđa
čišćenje krpe
Fino borbenost čelične vune
Bleach Screenshot kanticu Screenshot, ulja za podmazivanje Screenshot šmirgl papir
kuhana laneno ulje

Show Više Upute Screenshot
1

piling SAP i prljavštinu s lopaticama i ručke s četkom . Koristite toplom vodom i špricati ili dva od blage deterdžent za pranje posuđa za čišćenje . Isperite deterdžent iz lopatice s čistom vodom .
2

Pregledajte lopatice za hrđu . Koristite fino borbenost čelične vune da koža i izbrisati sve mrlje hrđe na lopatice .
3

Kombinirajte jedan dio bjelilo s devet dijelova vode u kantu . Uronite lopatice u izbjeljivač rješenje za tri minute . Bjelilo dezinficira lopatice , ubijanje bilo koji zaostaje organizama biljnih bolesti . Obrišite lopatice osušite čistom krpom nakon dezinfekcije .
4

Umočite krpu u mazivo i utrljati tanki sloj ulja na svim metalnim površinama . Sprej zglob i proljeće mehanizam s raspršivačem maziva .
5

Pijesak bilo grubo područja od drva drškom jake orezne makaze koriste fino brusnim papirom . Utrljajte kuhano laneno ulje u drvenim ručkama , tako da ne postanu suhi , što može dovesti do pucanja i svijanje .

Kako podesiti iglu na Walbro Chain Saw karburator

karburator na motornim pilama posluje s podesivim vijcima , bilo da jeWalbro iliZama karburator ,dvije najčešće uobičajena motorna pila rasplinjača . Vijci regulira dotok plina na karburator u praznom hodu , niskim i visokim brzinama . Kad podesite t

Více >