Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >> Content

Što učiniti kadaWeed Eater neće raditi na Full Throttle

Weed Eaters na plin radu s malim , dvotaktni motor koji mora biti ispravno održavani za pravilno izvođenje . AkoWeed Eater ne radi dobro kada jegas potpuno angažiran ,broj čimbenika može biti odgovoran . Ako izbjegavaju putovanje u kosilicu shop jeprioritet za vas , pokušati utvrditi uzrok problema i vidjeti je li to onaj koji može ispraviti sami . Toplina i ispušnih Pitanja

punim gasom , vaš Weed Eater motora proizvodi mnogo topline . Ova toplina može uzrokovati dijelovi metalne motor proširiti , što dovodi do potencijalnih zatvarač problema , pa čak i pukotina u kućište motora , što može biti uzrok iznenadne staje i neuspjehe . Provjerite vijke tijekom svog motora i po potrebi zategnite . Ako je česta iskakanje iz ispušne cijevi , možda ćete morati zamijeniti svoj ispušni ventil , kao dobro. Jedan od načina za dijagnosticiranje problema zbog vrućine je dati korova izjelica odmoriti i vidjeti je limotor počinje raditi opet nakon što se ohladi .
Stuck gas

Isključite motor i ispitati svoje gas pažljivo znakove oštećenja ili začepljenja. Akoventil ne otvara do kraja , to bi mogao biti zaključana ilimehanizam za zaključavanje može se zaglavio . Da bi se to spriječilo , temeljito očistiti područje gasa i zamijeniti ili popustiti blokadu ako je to potrebno . Krhotine mogu ostati zarobljeni u gasu i potencijalno ga zaglaviti , pa se uvijek držati gas čist i obrišite starter komponente se nakon svake uporabe .
Air pitanjima

vjerojatno nije problemgas na sve . Ako nikada niste zamijeniti filtar goriva ,gorivo se može kopirati ili previše prljav za rad ispravno . Isto tako , ako nisu uzeti van i očistiti svoj ​​filter zraka uređaj ipak ,zrak ne može teče pravilno stvoriti potrebnu mješavinu zraka /goriva da su potrebe motora . Obrišite dolje čišći zrak s toplom vodom i sapunom kako biste uklonili prašinu i prljavštinu , a zatim pokušajte ponovno koristiti svoj Weed Eater .

Issues goriva

Weed Eaters koristiti dva motorna koji trebaju mješavinu plina i nafte . Pogrešna vrsta goriva može držati motor dobar rad . Vaš Weed Eater trebao dati druge tragove koji ima lošu smjesu goriva , kao što tvrdi polazne ili grubo trčanje . Isto tako ,loše svjećice će držati motor iz trčanje bez obzira na položajleptira u. Možda ćete morati očistiti , podesiti ili zamijeniti svjećicu da bi to raditi . Ako to ne uspije , tvoj problem bi mogao biti još jedan dio slijed paljenja koji zahtijeva bližu i profesionalni izgled .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1016004219.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.