# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >>

Plin za ulje Omjer za travnjak - Boy kosilice

Neki Travnjaci - Boy kosilice rade s dvotaktni motor , a neki rade sa četiri ciklusa motora . Oni koji rade s dvotaktni motor je potrebno odgovarajuće kombinacije benzina do motornog ulja pomiješam u gorivu . Četverocikličan kosilice , međutim , treba samo ravno plina u spremniku goriva i motornog ulja u spremniku ulja . Nikada ne koristite nepatvorena plin u dva ciklusa motora . Kosilice Specifikacije

Svaki kosilica dizajnirao travnjak - Boy će promijeniti specifikacije . To će se dogoditi od modela do modela i od godine do godine . Iz tog razloga , na dva ciklusa Travnjaci - Boy motor , ne postojispecifičan omjer plina na ulju , aomjer će se znatno razlikovati od motora do motora . Najčešći omjeri za motore su 16 - to- 1 , 32 - to- 1 i 50 za plin 1 do dva ciklusa motora ulja . Ova smjesa će zahtijevati 8 , 4 i 2,6 unce motornog ulja za svaki galon plina , respektivno .
Pronalaženje Specifikacije

Travnjaci - Boy kosilica će imati mali decal na ili u blizini spremnika goriva , obično na okviru blok motora . Ovaj decal će vam reći koji tip goriva je potrebna u motoru i , najčešće , što je omjer plin - to- ulja za vaš motor . Ako se to decal je skinut ili istrošen ,omjer smjese može se naći u svoj ​​travnjak kosilice proizvoda priručniku ili iz bilo kojeg ovlaštenog Travnjaci - Boy trgovca ili mehaničar .

Upozorenja

Akopravo plina za ulje smjesu ne mogu naći , ne stavljajte bilo goriva u spremniku ili pokrenuti motor dokpravu plin staviti u kosilicu . Različite motori rade na različitim rpm i proizvoditi široku paletu temperature motora . Ako ima premalo ulja u vašem goriva ,motor može sagorjeti prevruće , a šteta na klip i radilicu može dogoditi vrlo brzo , često u manje od minute . Akoklip ili karter dobiti oštećena , vrlo vjerojatno će uništiti kosilicu .
Savjet

goriva , bilo miješano ili ravna , će destabilizirati nakon 30 dana . Kako se degradira goriva ,kvaliteta izvedbe motora također će ići dolje . To može uzrokovati razne pokretanje i vođenje probleme u motoru . Akoplin je stariji od 30 dana , izvadite ga iz spremnika za gorivo i zbrinuti prema odgovarajućim lokalnim propisima o zaštiti okoliša . Pomiješajte ili kupiti samo ono što namjeravate koristiti više od 30 dana. Akokosilica će biti pohranjeni , pokrenuti motor dok sav plin je sagorijevaju imotor umire .

Kako Rješavanje problema Yard - Man snowblower To neće početi

razgrtanje snijega je jedan back- razbijanje posao svi smo mogli učiniti bez . Yard - Man snowblowers i snijeg bacači bi čistini velike dijelove prilaza i nogostupa puno lakše nego s lopatom . Budući da vaš snowblower se koristiti samo tijekom jedne

Více >