Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >> Content

Kako instalirati Husquarna Chainsaw Bar vijak za podešavanje

vijak za podešavanje bar na Husqvarna motornom pilom se nalazi odmah pored bara postova na spojke strane pile . Ovaj bolt pomagala u izradi prilagodbu koja se krećebar jače ili više labavo protiv bar postova i zupčanika . To će također bilo zategnuti ili olabaviti lanac protiv traci , tako da jeključni dio za rad na siguran način . Ako vijakza podešavanje bar više ne vrijedi dovoljno pritiska da se stegnuti lanac , to će biti potrebno zamijeniti i reinstalled.Things što vam je potrebno
Koža rukavice
Wrench
odvijač
Show Više Upute Screenshot
1

Uključite Pilu je paljenje u " off " okruženju . Povucite prednju ruku straže i deaktivirati lančanu kočnicu . Podignite gumena čizma off kraju svjećice za sigurnost .
2

Odvijte oba matice drže poklopac spojke protiv motorne pile . Uzmi poklopac spojke , bar i skinuti lanac pile .
3

Odvijte Uljnik tanjur , samo s desne strane Odvjetničke postova koji pokriva vijak za podešavanje bar . Uzmite Uljnik ploču off za pristup vijak za podešavanje bar .
4

Odvijte vijak iz bara zatezača vijka , pomoću ključa i odvijač . Uzmi staru zatezača vijak , držač i vijak iz Uljnik području .
5

Fit novi vijak u Uljnik području . Namjestite novi vijak u rupu i držača na kraju vijka . Stegnite vijak na vijak . Vratite poklopac za ulje ploča , lanac , bar i poklopac spojke na pilu .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1016041802.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.