Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >> Content

Gopher Poison Sastojci

Gopher otrov jeučinkovit proizvod za dobivanje osloboditi od tih tvrdokornih glodavaca u svom dvorištu . Lako ćete uočiti glodavci ako vidite svježe gomile tla , kao što su ovi glodavci su strastveni tunelskih sponzoruše . Zbog glodavci su biljojedi , grmlje i ostale biljke u vašem dvorištu - osim na svoj povrtnjak - su mete za njih . Glodavci također suprijetnja jer su aktivnicijelu godinu , bez hibernacije razdoblje . Cink fosfld

Cink fosfld u smolastoga otrova je vrlo otrovan . Simptomi trovanja cinka fosfid uključuju povraćanje , groznica i proljev . Ta kemijska ozbiljno iritira želudac Ukoliko se proguta , jer to stvara reakciju prilikom kontaktiranja kiseline i vode u želucu . Ovaj kemijski opasno ptica, riba i drugih ne - namijenjenim ciljevima smolastoga otrova . Cink fosfld jekristalni prah koji jesivo ili tamno nijanse . Budući da ova kemikalija ne podigne u ribicu tkiva i mišića , druge životinje općenito mogu jesti pogođenim glodavci bez postaje bolestan .
Strihnin

strihnin također jekristalni prah , ali je bijela i ne snosi nikakvu miris . To jevrlo jak otrov koji sprečava kemikaliju koja kontrolira signale živaca za mišiće iz radi ispravno . To rezultira bolan , teškim grčevima koji uzrokuju mišići postati umoran i dovesti do nemogućnosti da dišu , što je rezultiralo smrću . Ostale životinje kao što su ptice ponekad dolaze u dodir s strihnina i završiti umire jer je stvorenje je sluznica , kao što crijevima i želucu , pa se lako apsorbiraju kemikaliju .
Chlorophacinone

Chlorophacinone smatraantikoagulans deratizaciju . Nekoliko obroka za to su potrebne kako bi se postigla smrtonosnu dozu u ribicu . Budući da jeantikoagulans , chlorophacinone osnovi prestaje tijelo krv od toga da bude u mogućnosti da ugruška , što uzrokuje unutarnje krvarenje u ciljnoj ribicu. Chlorophacinone je sporo djelujući , s glodavcima koji jedu da umire u otprilike tri dana . Ova kemijska također je smrtonosna za drugim ne - ciljanih životinja poput divljih životinja ili vode vrsta .
Diphacinone

Diphacinone jevrlo otrovan kemijski kada proguta , udahnuti ili apsorbira kroz kožu . Nuspojave ove kemikalije su unutarnje krvarenje koje dovodi do smrti , kaokemijski zaustavlja djelovanje enzima koji omogućuju zgrušavanju krvi . Osim toga , doprinosi diphacinone oštećenja jetre i iritacije oka . Zahvaćeni glodavci doživjeti nepravilne otkucaje srca i slabost u svojim mišićima , a oni se bore za disanje . Diphacinone je samo malo otrovan za ptice i ribe i ne procuriti u tlu vrlo jednostavno .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1016041925.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.