Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >> Content

KakoMulcher Work

? Mulch jevrt element koji potiskuje korov , zadržava vlagu , a možete dodati u pejzažu je teksture i raznolikost . Malč se sastoji od organskih materijala poput lišća , kore i izrezaka , ali to može biti i anorganski . Šljunčana , plastike i školjke koriste kao anorganski mulch materijala . Mulcher jedio opreme koji je sposoban za brušenje neke organske materijale na dosljednost pogodan za usitnjavanje . Malč

Kompost i gnojiva su uključene u tlu . Njihovi dijelovi razbiti i dodati u plodnosti tla je i sloj, . Malčevi , međutim , nalaze se na površine zemlje i obično ne pružaju nikakvu značajnu prehranu na tlu . Umjesto toga , malč se nalazi na bazi biljke za pomoć u zadržavanju vlage . Kora , šljunak , školjke ili druge usitnjavanje materijal je dovoljno svjetla kako bi se omogućilo strujanje zraka , ali je dovoljno gusta kako bi biljke sa čak vlage tijekom sušnih razdoblja .
Pokrivanje tla

Mulcher je svrha usitniti usitnjavanje materijala na komade dovoljno velike da zadrži vlagu , sprečavanje erozije tla i suzbiti korov i prašinu , ali dovoljno mali da bi se omogućilo cirkulaciju zraka . Dopuštajući cirkulaciju zraka je izuzetno važno . Bez kisika , tlo postaje anaerobna . Nutrijenti uspjeti razbiti i učinkovito su zaključani u tlu , gdje su nedostupni za biljke .
Mehanizmi

pokrivanje tla su ili dio Mulcher /reciklažu kosilica ili sudodao proširenje . Za razliku od tradicionalnih kosilica oštrice , koji pokošene trave jednom i uplatiti ga na travnjaku ili u torbi , Mulcher lopatice pokošene trave više puta . Nakon početnog reza ,clipping je usmjerena prema gore da kosilicu kojoj dodatne oštrice dalje nasjeckajte clipping dokoštrica je oko 1/4 do 1 /2 inča dugo . Clipping onda ostavlja kosilicu i padova , bilo na travnjaku ili u vrećicu za prikupljanje .
Snaga pokrivanje tla

Snaga pokrivanje tla također nazivaju slame puhala . Ovi prilozi koriste na slamnatim baliranje , ali imaju obrnuti smisao . Straw puhala unbale slamu i to ispuhati u režiji snagu sposoban širenja sijeno 50 do 100 metara od uređaja . Straw je dignut preko oplodili polja , gdje ona djeluje kako bi zaštitili sjeme i zadržati vlagu . Straw je također koristi na padinama i drugim područjima u opasnosti od erozije .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1016041965.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.