Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >> Content

Moj Snapper kosilica je pušenje

Snapper kosilica ne bi smjeli pušiti iz motora . To jeznak ozbiljnog problema koje treba rješavati odmah kaomotor može izazvati požar . Uvijek isključite balavca akomotor ikada počne pušiti , a ne opet ne rade kosilicu dok seproblem ne riješi . Prljavi filter zraka

Snapper kosilica koristi filter zraka očistiti sav dolazni zrak . Taj filter zamke prašinu i druge čestice . Međutim , ako jefilter zraka dobiva previše prljav , to neće zaustaviti bilo prah i zrak će prestati teče u motor . Kada se to dogodi ,kosilica može početi zagrijavati kao opeklina goriva na toplije temperature . To se često može uzrokovatikosilica ispuštati dim , što često plavkasto .
Prljavi iskri

Snapper kosilica koristi zaslon iskri u zamku bilo zapalio žar iz ostavljajući šal . Ako su ti žeravica pobjeći motor se može pokrenuti požare . Međutim , kad se to iskri zaslon dobiva začepljen sa ugljenom , žara mogu zapaliti odlaganje ugljika unutar auspuha , što će izazvati motor išal za početak pušenja . Taj dim će također biti nešto plavo ili bijelo . Nova iskri ekran bi trebao biti instaliran išal će potrebno očistiti .
Ulje u karburator

Ako je promijenioulje na balavca kosilice nepropisno ,mala količina tog ulja može napustiti kartera motora i putovanje u karburator ili komoru za izgaranje . Nakonulje dođe karburator ili u komoru za sagorijevanje , što će također zapaliti tijekom procesa izgaranja . Kada se to dogodi ,kosilica će početi jako pušenja , slanje do najveće oblake bijelom ili sivi dim . Karburator treba ukloniti , aulje bi se ispraznio .
Propuštaju Goriva

putuje goriva u krugu od spremnika u komoru . U bilo kojem trenutku uz ovaj put,gorivo može početi curiti. Ako curigorivo u drugim područjima motora , kada se motor zagrije , može početi gori to gorivo . Gorivo u blizini , ali izvan komore izgaranja također se mogu zapaliti i putovati prema van . To može biti opasno i može izazvaticijeli motor zapaliti. Ako se to dogodi , odmah isključite motor i naći izvor curenja goriva .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1016041975.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.