# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >>

Kako napraviti nož za motikom

Motike su korisni alati za vrtlarstvo , kopanje , pa čak u širenju materijala kao što su mokri beton . Tipično , motike se sastoji od dva osnovna dijela:blade iručka . Većina ručke su jednostavno duge, drvene motke , poput metle , a noževi su metalni sa širokim , ravnim tijelom i ravno , izoštriti prednjeg ruba . Izrada oštricu za motikom zahtijeva prvi nalaz ispravan komad metala , a zatim ga oblikovati na prave dimenzije prije nego što je spojite na handle.Things morat ćete
1/4-inch čelične ploče
debelim rukavicama
Naočale
Workbench i /ili stol za zavarivanje
Band vidio ili slagalica s metalnom rezanje nožem
olovka ili olovka
Grinder i metalne turpije Screenshot metalnom cijevi spojnica
zavarivanje
Screenshot Prikaži više uputa
1

stvore oblik motike oštrice . Standardni oblik motikom sastoji od okruglog leđa kraj i ravnu, široku tijelo koje završava s oštricom prednjem . Širok srednji dio od motike je važno u preuzimanju i preseljenja prljavštinu .
2

stavite Vaše naočale i debele radne rukavice . Stegnite ploču prema dolje i koristiti kružna pila , ili , iako nisu tako dobre ,slagalica s oštricom strugotine , za rezanje čelika ploča u obliku motike oštrice .
3

izoštri plosnati rub oštrice s brusilica i metala datoteku .
4

Stavite spojnicu cijevi u središtu na stražnjoj strani , okrugli strana pilom jer će se jednom montira na oštrica . To se može učiniti pomoću postavljanja ploče ravnog i postavljanja cijevi, tako da je pola izvan stražnje strane . Završio na dnu cijevi i nožem treba biti ravna . Olovkom , olovku ili grebanje alat za označavanje krivulju spojke off stražnji kraj oštrice . Izrežite polukružni dio straga , tako da se uklapa u ravnini s leđima prema oštrice , ili pronaći mjesto u blizini stražnje strane oštrice za mjesto spojke i trag krug oko cijelog opsega .

5

Odrežite cijev za oko 1 inč stvoriti dobru montažu za ručkom . Točna promjer cijevi ovisi o onome iz ručke . Griješiti na manjem dijelu , jer je cijev na ručku se može brusiti da stane .
6

krilnu dolje na stol za zavarivanje i stavite cijev , tako da je to bilo u istoj razini u utor ili Mark stavljen na oštrice . Zavariti cijev na oštrici . Očistite vara i provjerite da je oštrica i cijevi su okomito . Dopustitevara postaviti , a zatim gurati i povucite na provjeru snage . Namjestite ručku u cijev za dovršetak motiku .

Crveni zmaj Propan Flame Alati

Weeds može preuzeti površinu kada ne provjeravamo , a isplati se zadržati na vrhu posao ih čistini . Nekoliko različitih metoda može pomoći s poslom , s plamenom weeding pomoću kontrolirane plamen usmjerena na korov ih ubiti . Tvrtke koje proizvode o

Více >