Zašto moj Toro kosilice Shut Off

?Toro kosilica koristi motor s unutarnjim izgaranjem . Ovi motori zahtijevaju samo zrak , gorivo i iskra za pokretanje . Međutim , sve tri od tih predmeta mora doći do cilindra u ispravnom omjeru , i bilo varijance će stvoriti neravnotežu , što dovodi do mnogih kosilice pitanja , od kojih je većina , s vremenom , će uzrokovatikosilica isključiti . U potrazi za nestalim stavke pomoći će dobiti svoj Toro natrag gore i trčanje . Air

goriva unutar Toro kosilice je previše koncentrirani zapaliti na temperaturi koja je potrebna da bi klip i kućišta radilice kreće. Gorivo , dakle , potrebno razrjeđivanje s zrakom . Zraka doseže u motoru , kroz filtar zraka , gdje se dobiva pomiješana s gorivom unutar karburatora . Zrak izlazi motor preko auspuha . Ako bilo koji od tih luka dobiva ograničen ,gubitak zraka obično rezultira motor koji isključuje. Operite filter zraka u sapunici i isperite pod hladnom vodom , ostavljajući ga osušite . Pročišćavati iz auspuha i iskri zaslon .

Goriva

potezi goriva u neprekidnom krugu iz spremnika u karburator u cilindar i natrag prema spremniku , ako je to je neiskorištena . Poput zraka , treba gorivo za pomicanje kontinuirano , a svako zaustavljanje goriva će se prevesti u gašenje motora . Čak i male gubitke goriva može uzrokovati udara, grubu prazan hod i zastoja . Rad iz spremnika za gorivo po cijelom sustavu goriva , popevši se na karburator . Očistite sve prolaze goriva i zamijeniti sve dijelove previše prljav za čišćenje . Dopustiteprofesionalno servisirati karburator .
Spark

Kadgorivo , razrijeđen zrak , doseže cilindarkratkog praska visokonaponskih pražnjenja električne energije , dakle paljenje goriva . Ova iskra putuje iz modula paljenja do vodećeg žice i do vrha svjećice . Opet , bilo gubitak u iskre ili otpor sadašnjoj će uzrokovati da se motor ugasiti . Promijenite svjećicu barem svake sezone . Zbog opasnosti od strujnog udara , omogućilousluga profesionalno raditi i na drugim dijelovima u električnom sustavu .
Kompresije

Za ta tri elementa da nastavi raditi u suradnji s jedan od drugog , motor mora ostati u vakuumu . Taj pritisak omogućujegoriva puls u isto vrijeme s kartera i bilo pad tlaka unutar motora može uzrokovati ozbiljne probleme motora . Kompresija gubici nastaju zbog priljeva zrak negdje , najčešće , u kućištu ili cilindra . Kompresija pitanja , poput drugih glavnih dijelova motora , će trebati usluge stručnjaka za rješavanje i popraviti .

DIY rajčice Ulozi

Mnogi ljudi koji uzgajaju rajčice koriste udjele podržati biljke . Ovi udjeli zadržati rajčice iz šire u zemlju i trune . Worms , na primjer , može ući rajčice lako ako sjede na prljavštine . Vrtlari trebaju ulog biljke prije rajčice početi rasti . T

Více >