Načina za ponovnu uporabu potting mix Bag

Neke od najboljih tla za kontejnerske vrtovima je komercijalna potting tla . Ovo tlo dolazi u vrećama do 50 kilograma u veličini . Ako to ne učinite puno kontejner vrtu , da ćete završiti s poveliki zbirke ovim teškim plastičnih vrećica . Nemojte ih baciti i dodati na odlagališta . Koš - potting mix torbe i pretvoriti ih u niz korisnih predmeta za svoje domaćinstvo . Napravite cvijet Bag

koristiti manje , 5 - pound torbe za ovaj projekt . Guranje odvodnih rupa u dnu vrećice . Stanite uspravno vrećicu i dodati 4 - inčni sloj mješovitog potting tla i komposta . Izrežite niz od tri X oblika, oko 2 cm visok, u torbi na razini tla . Biljka Petunia u svakoj x otvor , polaganje Petunia u rupu s bočnokorijen lopta leži na vrhu tla . Dodaj još 4 - inčni sloj tla , a zatim dodajte više X rezove i posaditi više petunije . Držite dodajući biljke dok imate oko 4 cm dodatnog prostora na vrhu vrećice . Položite torbu stan i ostavite ga na tri tjedna , dok je cvijeće osnivati ​​svoje korijene . Zatim , objesiti torbu na sunčanom mjestu i to temeljito zalijevati . U Petunias će ispuniti i stvoriti izgled loptu od cvijeća oko baze torbi je .
Line improviziranim sadnju

Nastaviti s reciklažnog temu i okrenuti pronađene predmete u atraktivne sadnju kontejneri , koristeći potting mix - vrećice kao košuljicama . Koristite vrećice da se postroje stare cipele , košare, Lego objekata, ili bilo koji drugi kreativni stavku šupljinu u sredini . Dodaj šljunak na dnu svake vrećice za odvodnju. Ispunite vrećicu s potting tla pomiješana s kompost i posijati svoje pronađene predmete s raznih ukrasnih sadnica .
KukičanjeMud Mat

Izrežite trake teška plastična vrećica s ostatkom zadnjeg stvoriti plarn ili plastične pređe . Koristite ovaj pređe na kukičanje tvrd pravokutnik . Stavite pravokutnik na stražnja vrata i koristiti ga kao tepih za struganje off blato iz svoje cipele prije nego što ide unutra . Koristite plarn - kukičane pravokutnik kao torbica za nošenje beru povrće na crijevo i ocijedite ih prije nego što ih stavi u kuću .
Čuvajte svoje alate

Stvaranjeruci skladištenje mjesto za sve vaše male vrtu alata i pribora kao što su trowels , rukavice i male žlice i štapićima koriste za kontejner vrta . Guranje odvodnih rupa u dnu manja potting - mix vrećicu . Stavite sve prljave alate u vrećicu i ostavite bilo vlage kapati off i daleko od priborom . Objesite vreću na čavao ili kuka u garaži ili u vrtu prolio .

Kako popraviti John Deere Chain Saw povuci kabel

Zamjena povuci kabel na John Deere motornom pilom jeisti kao zamjena kabel na bilo koji drugi motornom pilom . Proces nije teško iprosječno do-it - yourselfer može dovršiti projekt u manje od 30 minuta . Posao zahtijeva nikakve posebne alate ili vješ

Více >