Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >> Content

HOMELITE WEEDEATER neće Feed String

linija unapređenja sustava na HOMELITE WEEDEATER koristi silu iz vrti glavom i opruga glavu gurnuti više line out . Ovaj sustav dodirom omogućujeoperateru da nahrani više string out po potrebi . Međutim , klompe, linija džemovi i druga pitanja u unapređenja sustava može zaustaviti niz od hranjenja out . String hranjenje Pitanja

string unutar glave omotane oko plastičnom kalemu . Zaliniju napreduje sustav pravilno radio ,string treba biti zamotan dovoljno široka , a dolaskom labav i dovoljno labav da bi od uzimajući uhvaćen na kalemu . Prilikom zamjene niz , uvijek vjetar liniju prema smjeru strelice na kalemu . Omotajte liniju u uskim , čak redaka koji ne preklapaju i međusobno križaju . To će osiguratiproblem nije u nizu .
Weed zastoja

korov i druge visoke trave može dobiti usisan u glavu za vrijeme rada . Ako ove trave prikupiti u glavi , oni mogu začepiti liniju napreduje sustav , aglava će prestati hranjenja string out . Kada se to dogodi ,glava može čak zaustaviti vrti u potpunosti, ili to može učiniti glasniji od normalnih zvukova . Očistiteglavu svaki put kad mijenjate niz da se spriječi korov iz zgrade i pokositi visoke trave od vrha prema dolje .
Spool Pitanja

kalem mora okretati glatko s glave za liniju unapređenja sustava raditi ispravno . AkoKalem ne možete rotirati ili titraju unutar glave ,niz će prestati hranjenja out . Ove kalemi može ispucati ili savijati lako iz kuckanje glavu previše teško protiv terenu . Samo dodirnite glavu kad je linija dobiva niska i ne pretjerano dodirnite glavu . Akostring zaustavlja hranjenja out , ne dodirnite glavu teže i teže . Zaustavite trimer i provjeri liniju napreduje sustav za probleme .
Proljeće Problemi

proljeća u glavi ima tendenciju iskočiti tijekom niza zamjenu . Ako ovog proljeća ispadne , to mora biti ispravno instaliran prijenapuni Kalem je postavljen na vrhu . Ako je instaliranproljeće nepropisno , na proljeće krajevi mogu se povezati na razvodnik, koji će zaustaviti niz . U proljeće krajevi mogu također dobiti savijena od prekomjerne lupanjem po glavi . Povucite izviru i provjerite krajeve i proljeće je elastičnost . Zamijenite oprugu ako je to potrebno .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1016042371.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.