# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >>

Problemi počevši s pogonom na plin Weed Eater

na zemni plin Weed Eaters , kao i većina plinske motore , koristiti motor s unutarnjim sagorijevanjem radi upaliti gorivo , što se miče klip i pretvara kućište radilice. Zaplin zapaliti , to treba doći cilindar s pravom mješavinom zraka u pravo vrijeme za iskru za početak izgaranje . Obično kada semotor neće početi , to je nestalo ili plin, zrak ili iskra . Clean Air Filter

Air filteri zamku čestice iz zraka i držati ih od ulaska u cilindar, koji , ako je to učinio bi to , bi švrljati rubove rodila i komornih zidovima . Ovi filteri također djeluju kao sekundarni sustav hlađenja za motor . Međutim , ako se filteri ne mogu raditi ,zrak će prestati teče imotor se neće pokrenuti . Filteri mogu zaprljati brzo , pogotovo ako koristite jedan u prašnjavim uvjetima . Očistitefilter zraka svakih 8 do 10 sati rada , ispiranja u sapunici i pustite da se dobro osuši prije ponovne upotrebe .
Clean goriva

goriva sustav održava opskrbu gorivom kruže cijelom motoru , tako da uvijek postojiodgovarajuća opskrba za motor . Ovaj ciklus goriva može se prekinuti u mnogim različitim mjestima u cijelom sustavu , pa početi na uporište i slijediti ga do karburatora . Izvatkom iz bilo kojeg plina stariji od tjedan dana , i započeti sa svježim plinom . Očistite spremnik s četkom i krpom , izvucite filtar goriva i dati ga temeljito čišćenje u sapunici ; ili ga zamijeniti ako se ne može očistiti . Promjena cijevi za gorivo barem jednom svake druge sezone .
Je izazvalo pitanja

svjećice treba isprazniti odgovarajuću količinu električne energije u pravom trenutku zagorivo za paljenje u cilindru . Iskra potječe iz modula paljenja , putuje do utikača žice i ide na svjećicu . Ako je svjećica prekršaj ili prljav ,savjet će izgledati crno ili izgrižen , asvjećica neće isprazniti dovoljno visok napon iskra , što će zahtijevati svjećice zamjenu . Pregledajte gumenu čizmu koristi za spajanje na svjećicu za bilo labave spojeve . Ostavite sve ostale električne popravkeprofesionalno .

Rasplinjač Pitanja

Nažalost ,puno problema s početkom u korov Eater trimer pojaviti u karburator . Kao karburator dobi , prolaza za gorivo i mlaznice postupno će dobiti začepljen , zatvarate dotok goriva . Također , vijci i poluge koje reguliraju protok plina također može dobiti iz usklađivanja ili zaglavi zatvorena ili otvorena . Membranskikarburator koristi sisati više goriva u karburator će suza ili se deformirati . Mnogi polazne problemi mogu riješiti kroz temeljitu karburator čišćenje , što također treba prepustitiprofesionalno .

Moj John Deere Push kosac staje iz

Kada radi normalno ,John Deere gurati kosilicu će povući plin u karburator , pomiješajte ga sa zrakom , a zatim poslati ako off na cilindru gdje se dobiva pale s visokim naponom iskre . Međutim ,kosilica će odugovlačiti out akogorivo ne može doći kar

Více >