Kako podesiti Spike prskalice

Spike prskalice imaju šiljak na dnu njima , tako da ih možete kretati travnjak s lakoćom . Umjesto podzemnih cijevi ,smeč prskalica pridaje vaše crijevo za maksimalni prijenos . Osim postavljanja šiljak na kojem želite da ide također možete podesiti sprinkler glavu okrenuti u određenoj mjeri i koliko vode izlazi iz mlaznice . Te prilagodbe pomoći da se primjenjuju vode gdje je to potrebno . To je ono što vam je potrebno
crijeva
Prikazati više uputa Screenshot
1

Pronađite jezičke na svakoj strani mlaznica , prskalica za bubnjeve. Gurnite pločice za podešavanje koliko vode ostavlja prskalicu glavu .
2

Podignite glavu smeč prskalicu i pretvoriti ga u željeni stupanj . Slika prskalice je za prskanje stupnjeva će biti ugraviran na vrhu prskalicu . Odaberite stupanj koji odgovara vašim potrebama .
3

Okrenite tipku na vrhu šiljak sprinkler mlaznica smjeru kazaljke na satu za povećanje koliko je sprejevi vode i na satu za smanjenje koliko je sprejevi vode iz sprinkler glavu .
4

Screwsmeč prskalica u crijevo i staviti ga u zemlju . Uključite vodu kako bi provjerili svoje prilagodbe .

Moj Weed Eater Održava istjecanja ulja

curenja ulja na korov Eater jeozbiljan problem . Motor je dvotaktni, što znači da sagorijeva mješavinu goriva i ulja . Ako je curi ulje , to bi moglo biti curenje goriva kao i, što je opasno . Nemojte koristiti korov Eater koji se pojavljuje na curi

Více >