Kako instalirati Blades na Poulan Pro jahanje kosilicu

Oštrice na Poulan Pro jahanje kosilice vrti oko trna stanovanja . Ovi noževi okretati brzo kositi travu ; Međutim ,metal će oštetiti lako ako ga pogodi ništa teže od trave , kao što su stijene ili drugih tvrdih površina . Oštećen i dosadni oštrice će smanjiti loše i ne mogu rezati na sve . Oni će također rotirati neravnomjerno oko trna stanovanja , što uzrokuje pomak u drugim područjima kao dobro . Provjerite uvjete lopatice redovito na vašem Poulan Pro jahanje kosilice . To je ono što vam je potrebno
kožne rukavice
Zatvoreni nožni prst cipele
ključ
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Postavite Poulan Pro jahanje kosilica na ravnu površinu . Povucite se u ručnom kočnicom da se uključe parkirnu kočnicu i spriječiti bilo slučajno kretanje u zamjenu noža .
2

Podignite košnje palube na svojoj najvišoj razini , da vam podigne polugu sajle i pristupa noževa . Popustite vijak hex u središtu oštrice s ključem .
3

Odvijte šesterokutnom glavom ostatka način sa svojim prstima . Otklizavanje vijak hex , zaključavanje perilicu i stan za pranje . Izvucite staru oštricu off trna kućište i postavite ga na stranu .
4

Gurnite novo naoštrene noževe na svoje mjesto na stambenom post. Uvjeriteprateći rub lopatice pozicionirani prema gore , prema košnju palubi .
5

Fit stan pranje , zaključavanje perilicu i vijak hex na kućište . Zategnite niz hex maticu na 30 do 35 ft lbs . momenta .

Kako Rješavanje problema Lesco ruksak prskalica

Lesco 4 - galon Model 425 jeručno pumpa ruksak prskalica za raspršivanje raznih tekućina . Lesco traje 8 £ po galonu težine off svoje ruke i nosače čvrsto na leđa i ramena . Prskalica je pogodan za gnojivo rješenja , herbicida i pesticida , prozora č

Více >