Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrtlarstvo Osnove >> Content

Koliko često Ispunite 100 litara hidroponski Reservoir

?Hidroponski sustav treba puno vode u spremniku . Akospremnik nestane ,cijeli sustav će uspjeti i sve hidroponski biljke će umrijeti . Koliko često100 litara hidroponski rezervoar treba popuniti ovisi o tipu u hidroponski sustava i veličini , suhoće okoline , vrsti biljaka u sustavu i potrebi za vodom te biljke . Dobar je cilj ima 3 /4 do 1 galon vode po biljci u spremniku . Redovno provoditi kontrolu

najbolji način da se osigura svoj ​​100 litara spremnik ima dovoljno vode u njemu je napraviti vizualnu provjeru njega redovito . Ako imate veliku hidroponski sustav , rastu usjevi koji koriste puno vode ili imaju sustav u vrlo suh , a zatim provjerite vode svakih jedan ili dva dana . Ako imate manji hidroponski sustav , rastu biljke koje ne proizvode voće ili imaju sustav u vlažnom okruženju , a zatim provjerite spremnik jednom ili dva puta tjedno . Ako je razina vode dolje na ili u blizini"popuniti " linija , a zatim dodajte dovoljno običnu vodu da ga dovede natrag do "pune" mark .
li Redovito održavanje

Zbog biljke u hidroponski korištenje sustava nutrijenata na različitim cijenama , ovisno o broju biljaka i njihova fazi rasta , hranjive u spremniku treba ispustiti i zamijeniti svakih sedam do 14 dana . U nekim tipovima sustava, kao što je splav vrtu , možda ćete biti u mogućnosti otići više od hranjivih promjena . Bacite staru rješenje , isperite spremnik i napuniti ga sa svježim hranjivim tvarima . Nemojte ponovno stari hranjivu otopinu prošlosti tom trenutku , jer to može dovesti do neravnoteže hranjivih tvari i dovesti do smrti vaših biljaka .
Top offReservoir
< br >

Akorazina hranjiva je niska u spremniku između rutinskih promjena , onda to top off s običnom vodom da bi se sustav trčanje glatko . Nemojte dodavati nove hranjivu otopinu za stare hranjivoj otopini ; Uvijek vrh off hidroponski spremnik s običnom vodom . Ona pomažesustav održavati ispravnu kemijsku ravnotežu i čuva biljke u dobrom stanju . Nakon što ste dodali 50 litara pitke vode na hranjivoj rezervoara , da je vrijeme da se u potpunosti zamijeniti hranjivu otopinu kako bi se osiguralo da vaše biljke i dalje primati hranjive tvari koje su im potrebne .
Očuvati čistom

Ako vaš 100 litara hidroponski rezervoara ima dosta algi ilitekućine u njoj ima loš miris ili izgleda loše , a zatim ga uzeti kao znak da nešto nije u redu . Pražnjenje spremnika i odbacujući staru tekućinu treba otkloniti problem . Očistite spremnik s 10 - postotnim izbjeljivač rješenje , napravili miješanjem jedan dio bjelilo s devet dijelova običnom vodom . Trčanje crpke s 10 - postotnim izbjeljivač rješenje da se bakterije iz crijeva i drugih dijelova sustava . Isperite sve dobro s vodom , a zatim pokrenuti pumpu opet s običnom vodom isprati rezervoar i komponente sustava . Ocijedite vodu i napuniti spremnik sa svježim hranjivom otopinom .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/gardening-basics/1016004255.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.