Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Uzgoj trava >> Content

Kako Do prije polaganja Sod

obrađivanje zemlje razbija tlo kako bi se omogućilo bolju drenažu i cirkulaciju zraka za korijenima Sod -a . Sod legao na zbijenog ne može uspostaviti jak korijenski sustav . Nadalje , vrtlari moraju do izmjene i dopune tla kako bi se podići pH tla te dodati dodatne hranjive tvari potaknuti snažan rast korijena . Prije tilling čak može početi , to je važno za vrtlari ukloniti sve neželjene vegetacije ili korova rast na travnjaku pomoću herbicida . Razbijanje dnevni krhotine s rudom je naporno i ne može adekvatno ukloniti korijenje višegodišnjih biljaka . To je ono što vam je potrebno
Rototiller Screenshot dolomitnog krečnjaka
Drop posipača
gnojiva Screenshot Rake
Kompost
tresetnica
Prikazati više uputa
< br > 1

Uzmite bilo dvorište krhotine kao što su stijene, grane ili malča . Rototill tlo razbijanja prve 4 inča gornjem tla . Gurnite Rototiller naprijed i natrag preko travnjaka . Motokultivatori unajmljuje od vrtlarstvo opskrbna centra .
2

Spread 50 £ . dolomitskog vapnenca na 1.000 četvornih metara pomoću drop rasipač . Dolomitski vapnenca podiže pH tla te dodaje magnezija u tlo za rast trave .
3

Nanesite starter gnojivo na travnjak koji je visok u fosfora pomoću drop rasipač . Koristite starter gnojivo koje ima količinu NPK kao što 10-20-10 ili 18-24-6 po stopi od 1 kilograma dušika na 1.000 četvornih metara . Gurnite drop posipača naprijed i natrag preko travnjaka sljedeća zamišljene linije . Razbiti i gnojiva akumulacije s grabljama .
4

Do vapnenca i gnojiva za uključivanje izmjene tla u prvih 6 inča gornjem tlu .
5

Spread 1 - da 2 - inčni sloj komposta nad pjeskovitom tlu . Kompost i drugi organski materijal poboljšava zadržavanje vlage u tlu . Na glinenim tlima , širiti 2-3 kubičnih metara treseta na 1.000 četvornih metara za poboljšanje drenaže . Koristite Rototiller ugraditi izmjene tla u prvih 4 do 6 centimetara gornjem tlu .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1016004358.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.