Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Uzgoj trava >> Content

Prednosti ukrasnih trava

Za razliku od tradicionalnih travnjak trave , ukrasne trave se koristi u uređenje isključivo zbog svog atraktivnog izgleda . Oni su dostupni u više različitih vrsta , pa oni dolaze u različitim veličinama , oblicima , bojama i teksturama . Ako ste redizajna svoj ​​krajolik , možda želite uzeti u obzir dodavanje neke ukrasne trave na svoj travnjak . Ove trave imaju mnoge prednosti u odnosu na tradicionalne krajobraznog biljaka i trava , a idealne su za dodavanje divlja , prirodni izgled za svoj ​​krajolik . Niska održavanje

Jedna od najznačajnijih prednosti koje ukrasne trave su u odnosu na druge krajobraznog biljaka je da oni zahtijevaju vrlo malo održavanja . Trebali bi ih liječiti s nekim starter gnojivo , kada ih sadnju , ali nakon toga , trebate samo oploditi ukrasne trave , ako oni pokazuju znakove lošeg zdravlja , kao što ne dosežu punu visinu ili ima smeđe ili žute boje . Jer oni imaju tako duboke korijene , ukrasne trave obično zahtijevaju manje navodnjavanje nego travnjak trava kao dobro. Obrezivanje je nepotrebno , ali trebali biste smanjiti ukrasne trave na godišnjoj razini koji će vam pomoći promovirati novi rast i spriječiti ih da zamagle druge dijelove krajolika . Oni doživjeti nekoliko bolesti ili insekata problema , tako da oni obično ne zahtijeva liječenje bilo .

Cjelogodišnje Biljke

Još jedna korist koristeći ukrasnih trava za travnjak je da oni pružaju vizualni interes za vaš krajolik tijekom cijele godine . Za razliku od cvjetnica da samo cvatu sezonski , trave nude boje i teksture kroz sva četiri godišnja doba . Neke vrste ukrasnih trava može rasti u proljeće, ljeto i jesen , kada imaju bogatstvo boja ili njihovih glava cvijet , ali zbog svoje visine , oni mogu pomoći ukrasiti vrt tijekom zime , kao i sa svojim noževima vire kroz snijeg .
Pejzaž dizajn Svestranost

Budući da postoji toliko mnogo vrsta ukrasnih trava , postojiniz mogućnosti dizajna kada ih ugraditi u svoj krajolik . Vrste koje se razlikuju u veličini , tako da možete odabrati kraće trave za temeljnih zasada i jači sorti kao živica ili sadnji zaslona . Također možete pronaći ukrasne trave u različitim oblicima i teksturama , tako da možete kombinirati različite vrste dodati dimenziju krajoliku . Oni se razlikuju po boji , tako da možete odlučiti za trave na različite nijanse zelene i plave . Možete čak i naći ukrasne trave u ljubičaste i crvene boje . Za dodatnu njuh , razmislite sadnju vrste sa cvjetnim glavama , kao što su fontane trave ili japanskom djevojačko trave .
Pokret i zvuk

Ukrasne trave ne samo da daju boju, visinu i tekstura na vaš krajolik , ali umirujuće pokreta i zvuka . Kad pokupite vjetar , duge oštrice trave ' njišu graciozno kao dio svog krajolika . Oni također napraviti šuškanje da ima šapat ili uzdah poput kvalitete, što može biti vrlo umirujuće . Kao rezultat toga , ukrasne trave može bitiidealan izbor ako stvarate zen meditacije ili vrt za vaše dvorište .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1016004423.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.