Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Uzgoj trava >> Content

Kad Možete li Plant trava

? Sadnja trave uspješno ovisi o raznim čimbenicima , uključujući i doba godineSjeme se sije ili SOD propisan . Ne doba godine je idealan za svaku vrstu trave . Vrsta trave odabir i svoj ​​lokalni klimatski uvjeti utječu najpovoljnije vrijeme za biljke . Cool Sezona Trave

cool sezone trave, kao što su visok vlasulje i Kentucky bluegrass , obično rade najbolje kada je posađeno u kasno ljeto ili ranu jesen . Točno vrijeme na biljku ovisi o dijelu zemlje . Ne treba zasaditi cool sezone trave u visini od ljeta ili preblizu zime . U toplim danima i hladnim noćima kolovoza do početka listopada osigurati optimalne uvjete za klijavost , navodi se u izvješću Mathew J. Fagerness , a turfgrass stručnjaka s Kansas State University .
Toplom razdoblju Trave < br >

toplo sezona trava , što uključuje vrste poput bermudagrass i zoysiagrass , uspijeva u toplijim područjima SAD- Najbolji sadnju vremena za te trave je kadatemperatura tla iznad 70 stupnjeva celzijusa . To se obično događa u kasno proljeće ili ljeto . Kad noćne temperature doseći 65 do 70 stupnjeva ,tlo je spremno za sjetvu . Možete biljka toplo sezona trava u jesen , ali ne sjeme najkasnije 60 dana prije prvog mraza . Topla sezona trava ne može preživjeti zimu ako se sadi prekasno .
Ukrasne trave

Ukrasne trave, ne- turfgrasses da dodate razne boje i na krajolik , može napredovati kada je posađeno ili u proljeće ili jesen . Sadnja u proljeće može osigurati dajak korijenski sustav je uspostavljen prije zime . Ako sijati u jesen, završiti sadnju do kraja rujna i pokriti lagano s malča sijena i slame za prve zime .
Sod

Iako najbolje doba godine za biljne Sod trave jeisto kao kad sijanje travnjaka , sa SOD drugi obzir dolazi u igru ​​. Plant sod trave što je prije moguće nakon dostave u vaš dom za najbolje rezultate . Ako ne možete posaditi travnjak odmah , spremite ga na hladnom mjestu kako bi se spriječilo isušivanje . Položite SOD u roku od 24 sata od primitka.


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1016043185.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.