# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>

Herb - Vrt Creations

civilizacije su koristili bilje kroz povijest za estetske i funkcionalne svrhe . Oni su se oslonili na bilje uljepšati i izliječiti tijelo izvana i iznutra , kako bi obogatili okus hrane i ukrasiti svoje domove i vrtove . Svježe bilje također su cijenjena za svoje arome . Pažljivo stvorio biljka vrt povećava privlačnost vašem vrtu i jela . Začinske trave

Možete rasti začinskog bilja u zatvorenom prostoru ili na otvorenom . Kuhinja klupice ili nazad terase i okućnice su popularna mjesta za stvaranje tih biljnih vrtovima , kaokuhar mora imati jednostavan pristup do njih . Također je važno za bilje se sadi u odgovarajućem iznosu od sunca i navodnjavanje . Kulinarski biljka vrt je najbolje saditi u posudu , nego među uređenih biljaka , kao i pomoću bilja ostavlja rupe u ukrasni vrt .

Kulinarski biljka vrt sastoji se od jakog okusa i različitim količinama u skladu s nečijim kuhanje potrebama . Napravite klasičan bilje vrt peršinom , uglavnom se koristi kao ukras , a sadi u većoj količini od jakih okusom bilja . Biljni bilja po obliku i veličini . Na primjer , stavite visok rastuće bilje, poput vlasca u leđa za visinu , s kaduljom i korijander prelijevanja uglovima ili na rubovima, i mente , bosiljka i ružmarina cijelom centru .


Ljekovitog bilja

Ljekovito bilje ili apoteka napravitivrt korisno i atraktivno . Zajednički biljke koriste za liječenje treba biti posađeno na prikladnom mjestu za obrezivanje . Zajednički biljke koriste za ljekovite svrhe i rješavanju svakodnevnih fizičkih problema su lavanda za opuštanje , ružmarina za zdravlje kose , kamilice za spavanje i odmor , komorača za probavu i buhača za glavobolje . Neven, ili neveni , imaju ljekovita svojstva i duboko - narančaste boje, za naletu boje tijekom biljem .
Aromatični vrt

Stvoriti aromatično bilje vrt za ugodu to mirisna kad god prođe . Bilo zasadio u dvorištu ili u zatvorenom prostoru u kontejner , mjesto bilja u području gdje se ljudi mogu uživati ​​u svoje mirise . Vizualno ugodan i funkcionalan ,mirisna biljka vrt sadrži mješavinu kulinarskih i ljekovitih biljaka poput lavande , raznih kovnica , komorača i nevena . Sadnja šarolik Pelargonium dodaje da je raznolikost , što je ova biljka dolazi u različitim veličinama , oblicima , bojama i mirisima . Aromatično bilje vrtovi napraviti veliki potpourri Nakon sušenja .
Savjet

Pogledajte biljnih sjemena ili biljnog ambalaže za pravilan suncu i zalijevanje upute . Žetve svoje bilje vrtove često , kaošto su više odreže,punije oni rastu . Savjetujte se s liječnikom prije korištenja bilje u medicinske svrhe ili gutanje . Širi bilje organski i korištenje insekticida sapuna za oslobođenje biljke od štetnika . Suho bilje vezivanjem ih zajedno i njima visi naglavačke u tamnom, dobro ventiliranom prostoru i pohraniti gotovog proizvoda u hermetički zatvorenim posudama .

Upute kako bi izvadak iz Salvia Plant

Salvia divinorum jevišegodišnja biljka iz Meksika . Lišće biljke sadrže moćan kemijske poznat kao salvinorin A da se može izdvojiti za njegove psihodelične i ljekovitog aplikacija . Materijali Kako napraviti ekstrakt Salvia divinorum ćete prvo treb

Více >