# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>

Automatski sustav navodnjavanja za konje

Automatsko navodnjavanje sustavi su pogodni za vlasnike konja , jer eliminira potrebu za izvlačenje kante vode na štandovima ili povlačenjem staji konja s jednog kraja na imovinu u punom korito na drugom kraju . Takvi sustavi pružaju konje s konstantnim izvorom pitke vode , eliminirajući rizik od vode stagnacije u kantama i smanjuje šanse kontaminacije . Vrste Waterers

Automatski waterers može biti instaliran u velikoj konja korito ili kao pojedinačne uređaje vodoskok tipa unutar staje i ograđenim pašnjacima . Žljebovi jednostavno napuniti kao konji piju , održavanje pravilne razine vode , unatoč potrošnje . Pojedinačni waterers rad pretakanja kao konj pića iz malog bazena . Konj nos gura prema stražnjem dijelu sliva kao što pije , signalizirajući Waterer za pokretanje više vode . Neki modeli automatski drenažu nakonkonj prestane piti .

Značajke

značajke automatskog navodnjavanja sustava mogu varirati . Najosnovnije značajke uključuju automatsko točenje . Pojedinci koji žive u hladnim podnebljima mogu odlučiti za Waterer koji također zagrijava vodu , tako da sekroz ne može zamrznuti . Neke jedinice su električni , a neki rade ručno, bez struje . Mnogi su tretirani kako bi se spriječilo alge iz zgrade i ponuditi funkcije samočišćenja eliminirati potrebu za ribanje waterers .

Problemi

Automatski waterers nisu siguran. Oni mogu slomiti , pogotovo ako vaš konj ima tendenciju da šapu svoje kante s vodom ili pokušava igrati s Waterer . Također , ako vaš konj ima zdravstvenih problema i nije pio pravilno , možda nećete biti u mogućnosti reći , osim ako vaš Waterer prati koliko vode se konzumira . Neki konji neće piti iz električnog Waterer ako su osjetljivi na struju .
Troškovi

Automatski waterers su skuplji i zahtijevaju više održavanja od tradicionalnih crijeva i kante . Waterers obično košta između $ 20 do 75 dolara po komadu , a od 2011 . Oni također zahtijevaju da instalirate više specijaliziranih sustava vode , pogotovo ako vaš štali ima samo jedan priključak za crijevo . Troškovi razvoju i održavanju vodovodnog sustava ovisit će o vašim potrebama i štaglja .

Informacije o Lemon Sage Plant

Lemon kadulja biljke cvjetnice biljke koje se koriste za mnoge praktične svrhe , kao što su naglasili hranu i pomaže nositi se s bolešću . Ta raznolikost čini limuna kadulja biljke popularan s prebivalištem u mnogim vrtovima . Kuhanje jedinstven oku

Více >