Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Herb Garden >> Content

Koristi za češnjak peče

češnjak žara jeglinena posuda koristi za ispečem cijeli žarulja od češnjaka do savršenstva . Obično , što rezati vrh off žarulju , dodajte maslinovo ulje i začine i stavite češnjak u pržionica . Nakon što sam ga ostavila u pećnici kratko vrijeme ,češnjak je smeđi , mekani i flavorful . Širenje

Koristite češnjak pržionica pripremiti pečenu češnjak za širenje na različite namirnice . Nakon što je u potpunosti je pržena ,češnjak je mekana i glatka , uz dosljednost maslaca . Kao takav , možete koristiti nož širiti češnjak na krekeri , tost , povrće i sve ostalo što osjećateokus češnjaka će nadopuniti .

Pizza Toppings

Jednom ste uspješno kuhani češnjak u pržionica , pažljivo uklonite svaki češanj iz kore i stavite ga na pizzu prije kuhanja . Ako želite, možete izrezati češnja češnjaka na pola ili ih na pizzu , ali pomoću cijelih klinčića daje zesty okus na bilo koju vrstu pizze .
Umaci
< br >

Iako možete dodati svježe ili u prahu češnjak na mnoge različite vrste umaka , pržena češnjak može dati različitim umacima ugodan , pržena okus . Ako ste izradu umakom od vrhnja , primjerice , dodati pržena češnja češnjaka u umak tijekom kuhanja kako bi se poboljšala umak je okus . Možete također UKRAS jela od tjestenine s cijelim režnja češnjaka, dati dodatni snack za ljubitelje češnjaka .

Propadi

Ako dodate kockice svježeg češnjaka za umakanje , to ponekad može dati osobi jesti ga oštar okus češnjaka . Da biste isključili intenzitet češnjaka u dip , ali i dalje zadržati okus , dodajte pržena češnjaka na dip . Umjesto da ih dicing , možete jednostavno ih slomili u dip , kao i oni omekšaju tijekom procesa pečenja . Običan majoneza , primjerice , može biti uvećan za drobljenje nekoliko pržena češnjaka u nju .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/herb-garden/1016004499.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.