# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>

Kako raste bilje u loncima iz sjemena

Uzgoj bilja u loncima te ih počevši od sjemena jeodličan način da uživate u vrtu tijekom hladnih zimskih mjeseci . Zelenilo bilja dodaje kisik u zraku, boje u svoj dom okoliša i zdrave svježeg bilja uživati ​​u bocama za miris . Bilje raste na različitim cijenama pa početi svoje biljke iz sjemena u zatvorenom prostoru u veljači , ako živite u zoni s hladnim zimama . Jednom toplo vrijeme stigne , možete presaditi većinu bilja na otvorenom ili i dalje uživati ​​u svoj ​​biljka vrt u zatvorenom prostoru . Širi biljka sjeme u sunčanom položaju , i zadržavanja vlage tla . To je ono što vam je potrebno Srpski 2 - do 4 - inčni glinene posude Pretraživati ​​Cookie list ili pečenja ladicu Screenshot potting tla ili sjemena s početkom mix
Herb sjemenke
Obrtnički palicama
Permanent marker
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Stavite glinene posude na cookie sheet ili pečenje ladicu . To ga čini lakšim za pomicanje saksiji bilja i drži vodu od prelijevanja ili mrlja površine .
2 glinene posude su čvrst za sadnju i atraktivna .

Ispunite glinene posude s potting tla ili mješavina sjemena - pokretanje i navlažiti .
3

Stavitenekoliko od svake vrste biljnih sjemena u glinenoj posudi . Biljka sjeme do dubine koja je četiri putaširina sjemena ili slijedite upute na sjeme paketa . Pokrijte sjeme s potting tla .
4

napisati ime svake biljke sjemena zasađena na craft stick, koristite stalni marker . Postavite obrt staviti u ispravnom zemljanoj posudi . Ovaj identificira bilje dok su rasti i postati prepoznatljiv .
5

Voda u posudama bilja do vode odvode iz drenaža rupa na dnu lonca . Postavite biljka vrt u sunčanom položaju i vode svakih nekoliko dana , ne dopuštajućitlo potpuno suho .

Kako rastu timijan & Ružmarin u Pakistanu

Majčina dušica ješiroko uzgaja biljka, cijenjena po svojim jakim okusom i ljekovitim svojstvima . Drevne kulture ga koristiti za niz razloga , od balzamiranje do tamjana . Ružmarin je još jedna zajednička biljka koristi kao tamjan iu kuhanju . Oboje

Více >