Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Herb Garden >> Content

Herbicide Vodič

herbicid jetvar koristi za ubijanje biljaka . Postoji nekoliko klasifikacije herbicida , uključujući i unaprijed pojavni , selektivna i neselektivan . Pre - pojavni herbicidi zaustaviti klijanje biljnih sjemenki . Selektivni herbicidi se koriste za ubijanje neželjene biljke , a ostavlja one poželjne u mjestu . Neselektivnim ili širokog spektra herbicidi ubiti sve što dotakne . Svaka vrsta herbicida ima specifične namjene . Nekoliko herbicida može se klasificirati kao selektivni i neselektivni ovisno o načinu na koji se koristi . Pre - pojavni Herbicidi

unaprijed pojavni herbicidi su čestoherbicid izbor za aplikacije za njegu travnjaka . Pre - pojavni herbicidi ne ubije vegetacije . Umjesto toga, oni bi se spriječilo sjeme nepoželjnih biljaka iz raste . Budući da su sjeme nekih korova može ostati izvediv do 50 godina ,unaprijed pojavni herbicid treba ponoviti godišnje .

Selektivni herbicidi

Selektivni herbicidi se koriste u travnjak stalo ili oko vrtića ili vrtne biljke jednom korov rađati . Selektivni herbicid koristi ubiti korov , ali ne ubiti vrijednu tvornicu . Neki selektivni herbicidi olakšalo to pomoću kemikalija koje nalikuju biljnih hormona . Korov reagirati na hormon , a poželjno biljke ne . Ostale herbicidi su klasificirani kao selektivnih herbicida , jer moraju se primjenjivati ​​izravno u korov, kako bi bila učinkovita .

Neselektivnim Herbicidi

neselektivni herbicidi suherbicid izbor za ljude koji žele ubiti svu vegetaciju u području . Ove vrste herbicida općenito se koriste u projektima objekta blizu ograde i u industrijskim kompleksa . Jer oni ubiti sve biljnog svijeta i pijavica hranjive tvari iz tla , te herbicidi su također poznat kao sterilizatora tla . Kemijski otrovi i toksične tvari i smatraju se neselektivni herbicidi . Više prirodnih spojeva , kao što su ulje klinčića , octom i limunska kiselina su korištene u neselektivnim herbicida . Međutimocta i limunske kiseline u tim herbicidima su višeg kiselog sadržaja od uobičajenih verzije domaćinstvo .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/herb-garden/1016043525.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.