# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>

Kako rastu lovor

Lovorov list ulijeva variva, umake, dionice , pa čak i čajevi s okusom . Možete ga koristiti za stvaranje umirujuće kupke ili glavu vijenac kao što su stari Grci su bili skloni nosio . Ova trajnica ima mnoge korisne svrhe služiti , što je dobro , jer to će biti priličnoprisutnost u vašem dvorištu ili vašem domu . Ove ljekovito bilje može rasti u dobi između pet i 60 metara visok . U nastavku saznajte više . Upute Screenshot
1

kupiti mali lovor stablo . Uzgoj lovorov list iz sjemena je teško ; to može potrajati i do šest mjeseci, a često ne iskorijeniti uopće . Uzgoj iz rezanje također je vrlo zahtjevna , pa osim što energiju za svekuhanje ćete raditi sa svojim biljnim žetve .
2

biljka svoju lovor stablo van, ako živite u zonama 8 do 11 ivrijeme je uglavnom blaga . Čuvajte svoje stablo zaštićena od jakih vjetrova , i ako živite u vrlo toplom klimom , nude mu djelomičnu sjenu . Inače , lovor voli punom suncu . Ako živite u sjevernom području , možete zadržati svoje lovorov list vani u loncu u toplijim mjesecima i premjestiti ga u zatvorenom prostoru tijekom zime .
3

Ponuda Vanjski Biljke dodatnu zaštitu od mraza u zimi omatanje biljku kako bi ga zaštitili i stavljanjem sijena na zemlju iz korijena . Ako vaš lovor izložena smrzavanja , šanse su listovi će se smeđa. Trim biljku na šest centimetara iznad tla , a to će nicati doći proljeće .
4

zadržati tlo dobro drenirana . Oploditi svoj ​​lovor oko dva putagodišnje, a da je to puno dobre composted tla .
5

drvo isušiti između zalijevanje . Tijekom zalijevanje će oštetiti biljku . Međutim , ako je jako vruće , zalijevati svoje stablo .
6

orezati svoj ​​stablo u proljeće da ga držati pod kontrolom , osim ako vam je potrebno 60 metara vrijedan lovorov list . Neki ljudi oblikuju svoje drveće u piramidama .
7

Sjetite se kad ste koristiti lovorov list da je svježa lovor je puno jači nego što se u tim sitnim plastične posude s ljekovitim biljem u trgovine . Uvijek izvadite lovorov list iz hrane prije nego što ga je služio kao lišće može biti previše teško žvakati .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Kako da se biljka sjeme kopar

Dill se najčešće koristi za okus krastavaca i ribe , ali je svijetla , ugodna okusa i sama posuđuje i na razne druge namirnice , posebno zavoje salatu ili krumpir , mrkva, zeleni grah ili krastavac jela . Kopar je narasla i po svojim svježim zelenim

Více >