Dobivanje kreativni s velikom panju u dvorištu

Ponekad snage akt prirode iznenada i da se ostavi da se bave rezultatima . Akooluja ruši stabla u svom dvorištu , vjerojatno ste s lijeve velikom panju čiji korijeni protežu daleko u zemlju . Uklanjanje panj sebe je intenzivan rad i mogu zahtijevati posebnu opremu , dok plaćati nekoga za uklanjanje panj može biti skupo . Jedna mogućnost je da se kreativno i uključi panj u cjelokupni izgled vaše dvorište . Sadilica

Pomiješajte svoj ​​panj u krajolik koristeći ga kao plantaže . Koristite sjekiru na izdubiti otvor na vrhu panja . Zatim napuniti dubi područje s potting tla . Biljni razne vrste cvijeća koje su održiva u vašem USDA bilja smjelost zone . Ovaj projekt će transformirati glup potrazi panj u živo , rastuće zaslonu .
Birdbath

Ako je gornji dio vašeg panj je na razini ili malo potonuli , koristiti kao panj baza za birdbath . Kupnja tešku posudu za birdbath i stavite ga na vrhu panja . Ako želitevrhu birdbath da se izjednači s panj bazu , bojite zdjelu odgovarati panj . Zatim jednostavno dodajte vodu i gledati svoje pernati prijatelji uživaju svoj ​​novi prostor za kupanje .
Bird Feeder

Još jedan panj pretvarajući opciju za ljubitelje ptica je koristiti panj kao ptica ulagača . Trebat će vam dosta glatku površinu na vrhu panj za to . Akovrhu je razvedena, koristitiizleći čip daleko bilo protežu rubove ili vidio daleko gornji sloj . Zatim posipati vrhu panja sa sjemenom ptica i uživati ​​gledajući ptice lete na blagdan u svom dvorištu .

Boce Tree

boce stabla sutradicionalna Southern ukras koja seže u dane ropstva kada boce koje su postavljane na stablu su mislili uhvatiti zle duhove . Pretvorite svoj panj u bocu stabla čekićem duge nokte ili udjele u strane panj . Hammer nokte ili udjele na uzlaznim kutom . Zatim stavite boce različitih boja na noktima ili udjele .

Kako možete pronaći Dung kornjaši u svom dvorištu ?

Dung kornjaši , na prvi Glace , izgledaju kao prilično odvratnih insekata . Točno u svoje ime , većina Dung kornjaši prikupiti izmet , uvaljati ga u loptu , a zatim pokopati ga u podzemlje. Tu , ženski kornjaši položiti jaja u izmetu . Kada sejaja iz

Více >