Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Osnove >> Content

Trava Sjeme sredstva za povećanje volumena

Plantnovi travnjak , cover zakrpe u postojeći travnjak ili pretvoriti dio svoje imovine natrag na divlje trave pomoću sjemena trave . Sadnja trave iz sjemena traje duže od širenja trke , ali to je jeftinije i dobijete više izbora . To je lakše naći mnoštvo različitih sjemena trava nego velik broj različitih trke . Prilikom sadnje trave iz sjemena , sredstva za povećanje obujma bi rukovanje sjemenke lakše . Sjetva Travnjak Seed

Plant trave sjeme ručno ili s klicom špahtlom. Dom i vrt centri iznajmiti ili prodati sjeme gnojiva . Strojevi sastoji od otvorene kante na kotačima . Kao što ga prevrnuti pripremljenom prostoru , što prisiljava sjeme u ravnomjernom sloju . Sjeme spreader štedi vrijeme i rezultate u više čak travnjak , ali ruka sjetve jeopcija . Kada sjetvu sjemena trave rukom , zgrabite šaku sjemena i rasipanja je iskrenje pokretu iznad tla .
Korištenje sredstva za povećanje volumena

trava sjeme je malen i lagan , čineći rukovanje i širenje ga ravnomjerno teško . Bilo pomoću rasipač ili sijati sjeme trava rukom , dodavanjem sredstva za povećanje volumena činiposao lakšim . Ukrupnjavanje je bilo fino teksturom organski materijal pomiješan s sjemena trava . Dodavanja skupno činitrava sjeme lakše nositi . Koristite organskog materijala koji se razgrađuju u vremenu .
Bulking Materijal

piljevinu dobro radi kao punila. To se lako pokvari , je jeftin , lako dostupna i dodaje organske tvari u tlu . Za vrlo malo svjetlo sjemenki , koriste pijesak kao punila. Kao i piljevine , dodajući pijesak povećava volumen sjemena trave . Također dodaje težinu u smjesu što olakšava rukovanje i širiti . Ako nemate pristup pijeska ili piljevine , koristiti humusa . Ona dodaje dovoljnu većinu i stapa se s tla na terenu .
Omjer

Mix sjemena trave i sredstva za punjenje. Koristiti omjer od 1 dijela sjemena trave 3 dijela sredstva za punjenje za većinu strojeva i kod sijanja sjemena rukom . Pomiješajte sjeme i organski materijal temeljito . Podesite omjer sjemena trava na pomoćno sredstvo akostroj pokazuje različite stope . Provjerite sjeme trave paket kako bi se utvrdilo koliko je sjeme koristiti . Stope primjene variraju ovisno o vrsti sjemena trava .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1016004733.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.