Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Osnove >> Content

Mogu li spustiti Scotts Super Turf Builder plus 2 , ako sam Overseeded četiri tjedna ago

? Promatrajući sve veći komad korov u svom novo overseeded travnjak može potaknuti bilo tko u akciju . To je četiri tjedna, a ne može više čekati , morate ubiti one korov . Primjena Scotts Super Turf Graditelj Plus 2 Korov i hranu za novo overseeded travnjak preporuča akotrava je dosegla određenu zrelost . Ukoliko se nanosi prije toga , svitrud će biti nizašto . Koliko dugo nakon što Overseed

Ovisno o ekološkim uvjetima , kao što su vrućina , vlage i tipu tla ,stopa po kojojtrava sjeme će proklijati i razviti može biti drastično razlikuje od jedne sezone ili mjesto nasljedećoj . Najbolji način kako bi se utvrdilo da li se mogu prijaviti Scotts Super Turf Builder Plus 2 nakon četiri tjedna je brojati koliko putanedavno zasijana površina je pokosio . Nova trava sjeme treba pokosio najmanje četiri puta prije nego se nanosikorova i hrane za životinje , ili oštećenja i /ili smrt na travnjak može rezultirati .
Korova i Weeds Controlled
ubiti neželjene korov u svom travnjaku .

Scotts Super Turf Graditelj Plus 2 sadrži dvije korova ubice : 2,4 - D i MCPP ili mekoprop . Ove dvije korova ubice raditi zajedno ubiti Dandelions i mnoge druge listopadne neugodnost korov u svom travnjaku . 2,4 - D i MCPP su poslije rasta herbicidi , što znači da će samo ubiti korov koji su aktivno raste . Scotts Super Turf Graditelj Plus 2 neće ubiti travnatim korova, kao što crabgrass ili spriječiti sjeme korova iz klijati .
Primjena Scotts Super Turf Builder Plus 2
Pobrinite se provjeriti vrijeme prije nanošenja korov i hrane za životinje .

Primjena granularan oblik herbicid jemalo drugačiji od podnošenja zahtjeva tekući herbicid ili običan gnojivo . Herbicidne granule moraju sletjeti i držati lišća u korov, kako bi bila učinkovita . To se najbolje postiže vlaženje travnjak dolje temeljito , ili se prijavljuje kada je rosa prisutni ili nakon stalan oborina . Nakon prijave , granule smije prepustiti da rade svoj posao , a ne se plašiti kiše ili navodnjavanja za 24 sata .
DoSijaVanje Vaš travnjak

doSijaVanje vaš travnjak može pomoći da se pomladiti istrošene zakrpu koja je prorijedila od suše stresa , štete od insekata ili prometa . DoSijaVanje najbolje se obavlja u jesen , dok je tlo još uvijek toplo , ali su temperature zraka su pale . Kositi travu postojeće kratko, tako dasjeme trava ima dobre izglede za postizanje tlo . Bez kontakta sa tlom , sjemena trave ne klijati . Držite novo širenje sjeme stalno vlažan tijekom 7 do 14 dana.


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1016004769.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.