Razlozi za Bermuda Grass Die Out

Bolesti i nepravilno kultiviranje može uništiti izgled Bermuda trave , stvarajući smeđe mrlje i mrtve zakrpe . Bermuda trave , Cynodon dactylon , jegusta trava koja je toliko bogata da se obično koristi na golf . To jeneugodan korov na neke , ali Bermudski trava jegusta , atraktivna turfgrass kad je zeleno i zdravo . Uzgoj

Bermudski trava nije tolerantna hladovine . Pazi na svoj travnjak pažljivo tijekom dana . Ako primijetite da sesjena je više puta se bacio u istom području na travnjak , to bi moglo objasniti zašto je taj dio dvorišta izumire . Nedostatak vode može doprinijeti rumenila i umire . Kada su prisutni obična svjetla i vode i trave dalje izumire , što može imati loše kvalitete tla . Turfgrasses kao Bermuda trave treba biti oplođena jednom mjesečno kako bi ostala zdrava i sjajna zelena .

Patch Bolesti

Brown patch jeuobičajena bolest Bermuda trave . Kao štoime sugerira , smeđa krpa se manifestira kao plohe mrtve trave . Zakrpe može rasti veći i stapaju se s vremenom . Fungicidi se mogu koristiti za kontrolu širenja bolesti . Take - sve patch je sličan smeđe patch , ali trave pretvara više žute boje nego smeđe . Područja travnjaku pogođene take -all krpa može postati tanka ili rijetke u prirodi , kao i oni početi izumirati .

Insekti

Chinch bugovi zajedničko Bermuda trave štetočina . Krilati kukci su manji od 1 cm dugo s crnim tijelima i hrane se Bermuda trave , stvarajući žutilo , mrtve trave . Chinch bugovi su najaktivniji kada su vremenski uvjeti su vruća i suha . Ličinke također su štetni za Bermuda trave . Prepoznatljivi po svojim bijelim , C - oblikovanih tijela , to su uobičajene u ljeto i jesen . Štetnika hrane se korijenjem ubiti travu .
Prevencija i upravljanje

Držite Bermuda trave dobro drenirano . Stajaće vode potiče bolest i slabost , štobiljka više osjetljiv na napad kukaca . Nemojte oploditi jako dušikom , jer to može izazvati uzmem sve patch bolesti . Voda travu u jutarnjim satima , dajući mu vremena da se osuši tijekom dnevne vrućine . Ako trave stalno pod stresom ili bolesti sklona , podizanje visine svog kosilicu . Bermuda trave ne treba držati vrlo kratko . Kada su prisutni insekti , tretirati travnjak s pesticida za sprječavanje i upravljanje zaraze .

Što jeTropical trava

? Postoji više razloga od estetike za održavanje zdravog travnjaka . Zdrav travnjak oko kuće potiče na otvorenom rekreacijske aktivnosti , daje dobru osnovu za drugim biljkama i uređenje čvora , te pomaže stabilizirati tlo od erozije od vjetra i vode

Více >